Neler Yeni

Malum Sorular Günlük Kiralık Evler

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kastamonu da Sabah Sporumu Yaparken Direkte Bir İlan Gördüm Ve İlgimi Çekti Bir İnsan Günlük Kiralık Evi Ne Yapar Sorusu Aklıma Takıldı (Malum İşler Hariç) Başka Bir Vasfi Varmı, Sadece Meraktan Soruyorum Acaba Kalpli Yatak Felan da Var mıdır Bence Olmalı Günlük Kiralık Evlerin Banko Item'ı Kendisi. 😋
Optimized-IMG_20211022_075609.jpg

Son düzenleme:

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

Sami Järvi

80+ Silver
Hotelden ucuz oluyorlar mi bilmiyorum oluyorsa tercih edilebilir

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Antalya da bu ilanları her yerde görebilirsin, bazılarını apart sahipleri asıyor,bazılarını ev sahipleri kendisi asıyor,ev sahipleri aylık kiracıyla uğraşmak yerine günü birlik kiralayıp paralarına bakıyorlar,kışın pek iş olmasa da yaz aylarında gerçekten ciddi rakamlarda para kaldırıyorlar, tatil yapmaya gelenlerden vs iyi müşteri buluyorlar ve iyi de para kazanıyorlar,diğer kiralayanlara gelirsek, mesela adamın geldiği yerde işi oluyor 1 günlük 2 günlük falan onlar kiralıyor apartlara para bayılmak yerine günlük kiralıyorlar.Diğer kiralayanlar da malum işler için oluyor :d
Genelde üniversite okuyup ev kiralayanlar vs bu nu yapıyor, uni okuyan bir arkadaşım var ayrı eve çıkmıştı,geceleri çalıştığı için eve gelmiyordu, kirayı kurtarmak için bazı günler günlük kiraya veriyordu evini,genelde bu şekilde kira parasını günlük kiralayarak çıkartıyordu.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,074
İsim
göksel yurtcan
malum bazı işler dışında kullanım alnı az diye biliyorum ben ama tabi belki cidden kalmaya gidenler vardır

Top Bottom