Fatih Sultan Terim
80+ Silver
Dahası
Yaklaşık 50 dakika kaldı. Skor tahminlerini yavaştan alalım.
3-1 manuYaklaşık 50 dakika kaldı. Skor tahminlerini yavaştan alalım.
İşler ciddiye binerse demirbay abim belinden 9 mm yi çıkartır 11 oyuncunun 8 ini indirir aşağıAlırız ama neyi
Dayının sağı solu belli olmaz çeker vurur vallaİşler ciddiye binerse demirbay abim belinden 9 mm yi çıkartır 11 oyuncunun 8 ini indirir aşağı
Kaan ayhanı beğendim ilk yarı. Aynı şey kerem İçinde geçerli. Keremin Kontra atakta yakaladığı bir pozisyon vardı. Teteye doğru bir arapası bıraksa çok rahat bir gol pozisyonu olurdu. Ha kızmadım mı? Duvarları yumrukladım ama kendi ceza sahasından rakip ceza sahasına kadar topla koşmak kolay bir şey değil oraya kadar iyi götürdü. Birde böyle bakmak lazımKeremle kaaan ayhani cikarsin hoca yoksa kufretcem
Hocam bahsettiğiniz keremin pozisyonu dışında başka bir şeyi olmadı 5 6 tane hatalı pas yaptı top kaptiriyorKaan ayhanı beğendim ilk yarı. Aynı şey kerem İçinde geçerli. Keremin Kontra atakta yakaladığı bir pozisyon vardı. Teteye doğru bir arapası bıraksa çok rahat bir gol pozisyonu olurdu. Ha kızmadım mı? Duvarları yumrukladım ama kendi ceza sahasından rakip ceza sahasına kadar topla koşmak kolay bir şey değil oraya kadar iyi götürdü. Birde böyle bakmak lazım
kerem alışık değil böyle pres yemeye zaten. Hiç kimse dayak yemeden dayak atmayı öğrenemez hocam haksız mıyım?Hocam bahsettiğiniz keremin pozisyonu dışında başka bir şeyi olmadı 5 6 tane hatalı pas yaptı top kaptiriyor
Kaan tutamiyo , orta saha ama ortadan geçen geçene adami 40 dakikalik kisikda toplam 3 5 dakika görmüşüzdür
Bu benim fikrim
ha ndombele nin orta sahada oynamasını beklerdim. Okan hocam neden oynatmadı inan hiç bir fikrim yok.Hocam bahsettiğiniz keremin pozisyonu dışında başka bir şeyi olmadı 5 6 tane hatalı pas yaptı top kaptiriyor
Kaan tutamiyo , orta saha ama ortadan geçen geçene adami 40 dakikalik kisikda toplam 3 5 dakika görmüşüzdür
Bu benim fikrim