Neler Yeni

Manga okurken monitoru dik şekilde kullanmak

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Merhaba arkadaşlar ben vg249q monitoru dik gelicek şekilde kullanıp, manga webtoon vb okumak istiyorum lakin, series Ste edge tarayıcısında bunu nasıl yapacağımı beceremedim. Rica etsem bana yardımcı olur musunuz ?

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Merhaba arkadaşlar ben vg249q monitoru dik gelicek şekilde kullanıp, manga webtoon vb okumak istiyorum lakin, series Ste edge tarayıcısında bunu nasıl yapacağımı beceremedim. Rica etsem bana yardımcı olur musunuz ?
direk görüntü ayarlarından ekranı çevirebbilirsin.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
1656139372008.png

Şuradan dikey şeklinde seçersen halledersin.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Şuradan dikey şeklinde seçersen halledersin.
Monitor ayarlarını biraz daha kurcalayınca position diye bir şey buldum ama tıklanmıyor, tüm fps mode moba mode vb yazan herşeyi tek tek deneyip o position açık mı diye baktım ama hepsin de kapalı gozukuyor monitor vg249q asus
Mesaj otomatik birleştirildi:

Series Ste olduğum için bu şekilde yapamıyorum malesef ama teşekkür ederim yine de

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Monitor ayarlarını biraz daha kurcalayınca position diye bir şey buldum ama tıklanmıyor, tüm fps mode moba mode vb yazan herşeyi tek tek deneyip o position açık mı diye baktım ama hepsin de kapalı gozukuyor monitor vg249q asus
O monitör gerçi direkt pivot değil ki dik şekline getiremezsin. Eğer yapmaya çalıştığın oysa tabi.

Son düzenleme:

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ctrl+Alt+Yöntuşları dener misin
nope hiçbirşey olmadı

O monitör gerçi direkt pivot değil ki dik şekline getiremezsin. Eğer yapmaya çalıştığın oysa tabi.
dik şekilde getirmeyi becerdim ama monitorun oyle bir yeteneği yoksa yapıcak bir şey yok, koskoca monitor de manga okuma hayalim suya düştü desene :D

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
nope hiçbirşey olmadı

dik şekilde getirmeyi becerdim ama monitorun oyle bir yeteneği yoksa yapıcak bir şey yok, koskoca monitor de manga okuma hayalim suya düştü desene :D
Gerçi o modelde pivot vardı lan sanki... bi denesene dik konuma getirmeyi. Yanlış model heralde hatırladığım benim.

Gerçi o modelde pivot vardı lan sanki... bi denesene dik konuma getirmeyi. Yanlış model heralde hatırladığım benim.
1656140035395.png

Aynen dik konuma getirilebiliyor bu model kusura bakma.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak

Alıntıyı görüntüle
Aynen dik konuma getirilebiliyor bu model kusura bakma.
Aynen dik konuma getirebiliyorum ama image ayarlarında bulunana position isimli ayara tıklanmıyor, büyük ihtimalle o ayar sayesinde dik konumda kullanabileceğim, ne yaptıysam tıklanabilir yapamadım o ayarı

Top Bottom