Neler Yeni

manita hakkında bir takım sorular

lydran

80+
doğrudur ama , bana gram değer vermeyen umursamayan görmezden gelen birinin peşinden ne kadar aşık olursam olayım koşmam bu kadarı yanlış anlaşılma olmasın ama enayiliktir
Mesaj otomatik birleştirildi:

klşfjkgklşidsfjnbhklşjdfsgklşhjdfkpsigjhşikldfgsjnhşihdfgsjhdfgsjhpdfsgjhpdfgsjkhpl
Aşkı Yaşamadığın İçin Böyle Konuşman Normal :)
İlerde Reddedilirsen Anlatmak İstediklerimi Anlarsın, Zaten Aşkın Kendisi Enayilik. Anlarsın Merak Etme.

Bende Çok Fena Aşk Gerizekalılık İşi VS. Diye Sallıyordum. Gördüm Dünyayı Tersten.

(Not: Selahattin Özdemire Bulaşma)

alkolikpanda

80+ Bronze
Aşkı Yaşamadığın İçin Böyle Konuşman Normal :)
İlerde Reddedilirsen Anlatmak İstediklerimi Anlarsın, Zaten Aşkın Kendisi Enayilik. Anlarsın Merak Etme.

Bende Çok Fena Aşk Gerizekalılık İşi VS. Diye Sallıyordum. Gördüm Dünyayı Tersten.
inşallah bir gün dediklerinde haklı olduğunu görmek isterim abi , sağol yorumun için

lydran

80+
inşallah bir gün dediklerinde haklı olduğunu görmek isterim abi , sağol yorumun için
Bence Haklı Olmamamı Yeğle, Gerçek Aşk Acısı Özenilecek Veya İstenerek Olacak Bir Şey Değil.

Umarım Haklı Çıkmam, İstediğin Zaman da Yardım Ederim Bu İşlerde. Rica Ederim.

Öneri verdim kardeșim sana kalmıș ne yapacağın.Șuan gördüğün kișilerin 2-3 tanesini zor görürsün 2 sene sonra.Kısa soluklu ilișki boș iș ama sana kalmıș.Konuya gelince düșünüyorsan git de kıza.Yarınımız var mı yok mu belli değil.
Ha Bu Arada Beni Bu Düşünce Bitirdi. Nasıl Olsa En Fazla Reddeder Yoluma Bakarım Demiştim. Yanımdakiler de gazlamıştı beni.

Gaza Gelmeyin arkadaşlar. Yoksa Gazınızı Alırlar.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,598
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
lise 3 öğrencisiyim , okulun ikinci haftasında sınıftan bir kızla ilişkiye başladık , iyi gidiyordu ancak bana karşı olan bir takım hal ve hareketleri fiziksel özelliklerimle boyumla dalga geçmesi lüzumsuz iğrenç şakaları beni rahatsız etti , ikaz ettim bir çok defa ama nafile sonra 3 haftalık reklam arası gibi ilişkinin sonuna geldik ayrıldık , ben başka bir kıza aşık oldum bir kaç gün sonra (başka bir sınıftan) gerçekten seviyordum ama ondan hiç bir karşılık göremedim hatta terslendim , instagramdan whatsapp dan konuşuyorduk ama ben yazmadığım sürece yazmıyor okulda dışarda yolda konuşmadığım sürece umrunda olmuyordum bugün hiç mi oluru yok diye sordum yok dedi , agamla dedik bundan sonra bize gerçekten değer veren insanları seveceğiz diye , ama şimdi şöyle bir problem var awcı olarak lanse edilmekten korkuyorum ne yapmam lazım şu anda bir kız daha var gözüme çarpan onu deneyeceğim ama dediğim gibi millet tarafından awcı olarak ilan edilmekten korkuyorum napmalıyım ?
Yav benim okulda 3 yıldır awcı diye geziyor kötü bir etkisi yok emin ol kokuna ve konuşmana dikkat et gerisini halledersin

lydran

80+
Forumda arkadaş eklenebiliniyor mu ?
İsmin Üstüne Tıkla, Takip Et de.

Yav benim okulda 3 yıldır awcı diye geziyor kötü bir etkisi yok emin ol kokuna ve konuşmana dikkat et gerisini halledersin
Ben Öyle Olduğunu Düşünmüyorum, Okuldan Çok Kız Kankam Oldu. Bir Tane Çocuk Vardı tüm arkadaşlarına yazıyormuş. İstihbarat veriyorlardı sürekli bana. Kızların Gözünde Tüm Prestij Yerlere Düşüyor. Cool Takılın Ama Her Önünüze Gelenle Takılmayın. Bir Nitelik Ve Elemeniz Olsun.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,563
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Ha Bu Arada Beni Bu Düşünce Bitirdi. Nasıl Olsa En Fazla Reddeder Yoluma Bakarım Demiştim. Yanımdakiler de gazlamıştı beni.

Gaza Gelmeyin arkadaşlar. Yoksa Gazınızı Alırlar.
Eğer gerçekten așıksak neden bekleyelim dostum?Yarın sabaha sağ çıkarmıyız belli değil sevgi beklememli.

lydran

80+
Eğer gerçekten așıksak neden bekleyelim dostum?Yarın sabaha sağ çıkarmıyız belli değil sevgi beklememli.
İşin Altyapısını Oluşturmadan Gökdelen Dikmeye kalkarsanız, sizi o gökdelenin en tepesine bayrak direği diye asarlar. Asıl Bu İşleri ağırdan almak ve önce düzgün şekilde karşıdakiyle ilişki kurmak lazım. Yoksa Harap olursunuz ben söyleyeyim. Tabi Şanslıysanız belki kabul eder, ama onun da uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,563
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
İşin Altyapısını Oluşturmadan Gökdelen Dikmeye kalkarsanız, sizi o gökdelenin en tepesine bayrak direği diye asarlar. Asıl Bu İşleri ağırdan almak ve önce düzgün şekilde karşıdakiyle ilişki kurmak lazım. Yoksa Harap olursunuz ben söyleyeyim. Tabi Şanslıysanız belki kabul eder, ama onun da uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum.
Bu da farklı bir bakıș açısı.Umarım bir gün karșımıza çíkar doğru kiși.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Söylediğin sıfata zaten sahipsin şuan aşk böyle bir şey değil sana söyleyeceğim tek şey bu işleri boşvermen ergenlik çağındasın bu yaptıklarının farkında değilsin ama sonrasında pişman olursun utanırsın kendinden üniversitede daha yetişkin bir birey olunca daha sağlıklı ilişkiler kurarsın şuan derslerine odaklanmanı tavsiye ederim (65 iyi bir not değil.)

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Öhöm... Avcı olduğun gerçeğini kabul etmen lazım. Asılmak istediğin kız soğuk biri mi? Soğuk derken erkeklerden bir tık uzak mı? Bir tıkta olsa her şey değişebilir.

Megan

80+ Silver
lise 3 öğrencisiyim , okulun ikinci haftasında sınıftan bir kızla ilişkiye başladık , iyi gidiyordu ancak bana karşı olan bir takım hal ve hareketleri fiziksel özelliklerimle boyumla dalga geçmesi lüzumsuz iğrenç şakaları beni rahatsız etti , ikaz ettim bir çok defa ama nafile sonra 3 haftalık reklam arası gibi ilişkinin sonuna geldik ayrıldık , ben başka bir kıza aşık oldum bir kaç gün sonra (başka bir sınıftan) gerçekten seviyordum ama ondan hiç bir karşılık göremedim hatta terslendim , instagramdan whatsapp dan konuşuyorduk ama ben yazmadığım sürece yazmıyor okulda dışarda yolda konuşmadığım sürece umrunda olmuyordum bugün hiç mi oluru yok diye sordum yok dedi , agamla dedik bundan sonra bize gerçekten değer veren insanları seveceğiz diye , ama şimdi şöyle bir problem var awcı olarak lanse edilmekten korkuyorum ne yapmam lazım şu anda bir kız daha var gözüme çarpan onu deneyeceğim ama dediğim gibi millet tarafından awcı olarak ilan edilmekten korkuyorum napmalıyım ?
Öyle ilan edilsen ne olur edilmesen ne olur. Sen öyleymişsin zaten :D. Yok sevgilinden ayrılıyorsun 1 gün sonra aşık oluyorsun da. Lise 3 e gidiyorsun küçük de değilsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,891
Üyeler
164,926
Son üye
cerewy
Top Bottom