Neler Yeni

Manitadan ayrıldım help

Saf4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Safa Yılmaz
Selam. Dün gece 5 aylık ilişkim bitti. Yaklaşık 2 senedir hayatıma kimseyi almıyordum. 5 ay kısa gibi gelebilir ama birsürü anı birikti. Kendisiyle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Her gün yüzünü görüyorum, görmeye devam edeceğim. Ne yapmamı önerirsiniz?

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
Selam. Dün gece 5 aylık ilişkim bitti. Yaklaşık 2 senedir hayatıma kimseyi almıyordum. 5 ay kısa gibi gelebilir ama birsürü anı birikti. Kendisiyle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Her gün yüzünü görüyorum, görmeye devam edeceğim. Ne yapmamı önerirsiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

😁 takma dostum biri gider birisi gelir bende ayrıldığımda baskası opmaz diyordun kimseyle sevgili olmuyordum sonra birisi geldi unutturuyor gideni yani gelen gideni unutturu lafı doğru

EmreUzn3

80+ Bronze
Sen mi bitirdin o mu ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Saf4

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kanka ben bitirdim ama bitirme aşamasına gelmemi sağlayan oydu. Pişman mıyım henüz çözemedim. Zaman gösterecek.
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir hocam

• Beğen

Kara*

80+ Silver
Değer verdiği erkek kankası vardı.
Anladım sizin hatanız yokmuş babacım kendinizi boş yere bitirmeyin. 5 Aylık eyvallah anılar, vakitler, geçiyor ama sizi dinlemeyen ona buna daha çok değer veren kişilerden hayır gelmez. Ciddi ilişki dönemlerinde yaşadım bu tarz durumları cidden o sıra değmeyecek birisi olduğunu anlıyorsunuz.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,762
İsim
Selim
Genelde iş yerinde ilişki uygun görülmez 👍 ayrılık olduğu zaman sürekli yüzünüzü görüyorsunuz ve karşı taraf yeni sevgili yaptığı zaman bu sefer yediremiyorsunuz kendinize filan filan zor yani. En iyisi hızlı bir şekilde manita bulun kendinize 👍

• Beğen

Saf4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Safa Yılmaz
Genelde iş yerinde ilişki uygun görülmez 👍 ayrılık olduğu zaman sürekli yüzünüzü görüyorsunuz ve karşı taraf yeni sevgili yaptığı zaman bu sefer yediremiyorsunuz kendinize filan filan zor yani. En iyisi hızlı bir şekilde manita bulun kendinize 👍
Bir süre kızlardan uzak duracağım hocam.

Top Bottom