Neler Yeni

Manli 1650 alınır mı?

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
sıfır istiyorsa ve rx6500xt istemiyorsa mecbur gtx1650 alacak başka caresi yok ki

KnightDavion

80+ Bronze
Sepette bende toplamı 3400tl gözüküyor. Ekran goruntusu atsana
Mesaj otomatik birleştirildi:

olum sıfırı 4k zaten :D asdkmlşfjıoasfkmld

Bendeki de sıfır zaten jelatini açılmamış. MSI Mech 6500 XT'yi sıfıra 4000 TL'ye satan yer var mı şu an? Biostar gibi dandik markaları bu kart ile kıyaslamıyorum çünkü.

Kimse duyar kasmayın dandike dandik, kaliteliye kaliteli denir. Fakir Edebiyatı yapmasın. :D Hayır o dandik değil, senin görüşün dandik falan :D

willblacksmith

80+ Bronze
Bendeki de sıfır zaten jelatini açılmamış. MSI Mech 6500 XT'yi sıfıra 4000 TL'ye satan yer var mı şu an? Biostar gibi dandik markaları bu kart ile kıyaslamıyorum çünkü.
farketmez eline geçmiş sonuçta. 2. el o artık. XFX ve Sapphire 4.000tl bandında satılıyor. En kötü arkadaş indirimi bekler 3800 civarına alır yani sorun yok. Paketi açılmamış dahi olsa senden onu ben 4000tl'ye almazdım.

KnightDavion

80+ Bronze
farketmez eline geçmiş sonuçta. 2. el o artık. XFX ve Sapphire 4.000tl bandında satılıyor. En kötü arkadaş indirimi bekler 3800 civarına alır yani sorun yok. Paketi açılmamış dahi olsa senden onu ben 4000tl'ye almazdım.

Tercin meselesi hocam. Ben de eski ben olsam MSI ile XFXi, Biostar ve Sapphire'yi kıyaslayanı ciddiye almazdım. :/

KnightDavion

80+ Bronze
XFX ve Sapphire "en az MSI kadar" değil hatta daha kaliteli, kardeşim tamamdır konu kapanmıştır.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Sapphire Rx6500xt 4.2k? Kotü mü şimdi anlamadım lan

XFX ve Sapphire "en az MSI kadar" değil hatta daha kaliteli, kardeşim tamamdır konu kapanmıştır.
Tamam hocam anladık derdini senin. Almıyoz 2. el falan hadi kolay gelsin ne edebiyat yaptın ya gece gece.

Can...

80+ Platinum

KnightDavion

80+ Bronze
Sapphire Rx6500xt 4.2k? Kotü mü şimdi anlamadım lan

Tamam hocam anladık derdini senin. Almıyoz 2. el falan hadi kolay gelsin ne edebiyat yaptın ya gece gece.

Alma, ben size zorla satmaya çalılşmıyorum. Doğruyu, olduğu gibi aktarıyorum. XFX'e ve Sapphire'e MSI'dan iyi diyene gülüyorum sadece. Size 6500 XT ile low ayarlarda 40 FPS'de mutluluklar.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Alma, ben size zorla satmaya çalılşmıyorum. Doğruyu, olduğu gibi aktarıyorum. XFX'e ve Sapphire'e MSI'dan iyi diyene gülüyorum sadece. Size 6500 XT ile mutluluklar.
Ya tamam diyoruz hala uzatıp marka ovüyorsun. En iyi sensin en bilen sensin uzatma engelle beni uğraşmayalım.

Hocam bir satici var burda bilgisayarcı gibi İzmir'de gtx 1650 gddr6 Phoenix 3250tl alcaksaniz sıfır kapalı kutu
Konuşma şansımız var mı?

willblacksmith

80+ Bronze
sapphire ve xfx markasının back plate metal. Fanlarının ikisinin de kendine göre teknolojisi var. Sen daha kaliteli diyerek neyi kast ediyorsun msi olarak? Bana şu yüzden kaliteli desen anlayacağım. Yarım saattir dil döküyoruz, ekran kartlarını karşılaştırdığında 6500xt zaten sıcak çalışan bir model değil. Bir de namusun gibi savunduğun ekran kartının arka plakası da plastik. Bana neyini neye göre savunduğunu açıkla. Tamam sensin diyeceğim haklısın.

Top Bottom