Manli Rtx 2060 super fan arızası

Sucuklumen42

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
147
Öncelikle herkese merhaba manli rtx 2060 super ekran kartı kullanmaktaydım gerek oyunda gerek boşta ekran kartının fanları 1 saniyeliğie duruyor ve hemen geri açılıyor sürekli tekrarlıyor bunu döngü halinde 2 fanda yapıyor bunu fanlar hızlanınca yapıyor özellikle acaba psu dan dolayı dalgalanma vs oluyor olabilirmi therlamtake litepower 550w psu yardımcı olursanız çok sevirim

Son düzenleme:
Fan bozuktur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Psu yapmaz bu arada

Yeni fanın fiyatına bağlı.

Değiştirmek yerine fanı yağlayınca düzelebilir veya kasa fanı da kelepçelenebilir kartın üstüne

Yadayada msi afterburner üzerinden sabit değer atanabilir fanlara
sabit değer atadım gene yapıyor hocam özellikle dediğim gibi yüksek hızlarda

Bilmiyorum yeni fanın fiyatına bağlı.

Değiştirmek yerine fanı yağlayınca düzelebilir veya kasa fanı da kelepçelenebilir kartın üstüne

Yadayada msi afterburner üzerinden sabit değer atanabilir fanlara
Ha bide dediğim gibi sıfır ayarı kart jelatinleri bile duruyor 1 ay kullanılmış aldım da fan canımı sıkmıştı biraz toz dahi yok yani kartta

Öncelikle herkese merhaba manli rtx 2060 super ekran kartı kullanmaktaydım gerek oyunda gerek boşta ekran kartının fanı 1 saniyeliğie duruyor ve hemen geri açılıyor sürekli tekrarlıyor bunu döngü halinde 2 fan yapmıyor tek 1 tanesi yapıyor bunu fanlar hızlanınca yapıyor özellikle acaba psu dan dolayı dalgalanma vs oluyor olabilirmi therlamtake litepower 550w psu yardımcı olursanız çok sevirim
he bu bozuk değil ki kartın belki yazılımı öyledir boşta ztn fanlar durur çoğu kartta bundada teki çalışıyordur yetmezse ikinci devreye alınıyordur

he bu bozuk değil ki kartın belki yazılımı öyledir boşta ztn fanlar durur çoğu kartta bundada teki çalışıyordur yetmezse ikinci devreye alınıyordur
Anladım hocam dediğinizide böyle hani 75 derecelerde falan yapması garip sanki

heee o kötü ama 2060 ısınan kart ztn

sokete baktın mı çıkma falan varmı birde driver sil ddu ile dene belki etkisi olur
Şöyle tam bi manli kullanıcısı bulamadım sorunu öğreneyim

heee o kötü ama 2060 ısınan kart ztn

sokete baktın mı çıkma falan varmı birde driver sil ddu ile dene belki etkisi olur
Soket sıkı duruyor hocam ellemek istemedim fazlada

Geri