NightWish2434
80+ Silver
Yok gözükmüyor stokNasıl yok var ben ekledim şimdi denemek için
Yok gözükmüyor stokNasıl yok var ben ekledim şimdi denemek için
Ayn güzel sistem anakart kasa ram vs güzel stok bitmeden alın sonra pişman olursunuzVala 14 e vok sistemi aldim, kaciran oarasi varsa alsin iste sunu tas gibi makina.. ben 2 k arasam alirdim direk
Knk vok u bende alacaktım da parayı toparlayamadım gerçekten iyi sistemdir hayırlı olsunVala 14 e vok sistemi aldim, kaciran oarasi varsa alsin iste sunu tas gibi makina.. ben 2 k arasam alirdim direk
İ5 12 1080p de oynatır.Vala 14 e vok sistemi aldim, kaciran oarasi varsa alsin iste sunu tas gibi makina.. ben 2 k arasam alirdim direk
Nasıl yok bak sepette var benim şimdi attım göstermek içinYok gözükmüyor stok
Oynatırda vok friday aldim artik reis, bana cok bileİ5 12 1080p de oynatır.
Vok cokta iyi degil reisim ya, cogu parca dandik sadece ekran karti hatrina aldik vallaKnk vok u bende alacaktım da parayı toparlayamadım gerçekten iyi sistemdir hayırlı olsun
Oha fiyata gelNasıl yok bak sepette var benim şimdi attım göstermek için
Anakart gayet güzel neyi varÇok çok iyi bir sistem, anakartta sonradan değiştirilirip işlemci soğutucu ile taçlandırılırsa mis gibi olur. O kasa ve ram seçimi bile beni benden alıyor.
İşte bir şeyi yok sorun orada, ne mosfet soğutucu var ne de hangar gibi kasaya matx anakart konulması komikliğini irdeleyen yok. Sırf chipseti A520 diye mi beğendiniz? E yani bendeki de soru mu yani, başka bir şeyi yok zaten anakartın, tabii ki onu beğeneceksin.Anakart gayet güzel neyi var
Hangi sistem için konuşuyorsun ben bu sistem için diyorumİşte bir şeyi yok sorun orada, ne mosfet soğutucu var ne de hangar gibi kasaya matx anakart konulması komikliğini irdeleyen yok. Sırf chipseti A520 diye mi beğendiniz? E yani bendeki de soru mu yani, başka bir şeyi yok zaten anakartın, tabii ki onu beğeneceksin.
Nesi var o işlemciye B450 yetecektirLink
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakarta baksana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam anakart??
Aldım knkBu daha iyi anakart vs güzel işlemci iyi bunu alırdım ben olsam
TECHNOPAT-TN3 / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
TECHNOPAT-TN3 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr