Neler Yeni

Yardım Manuel araç da yokuş aşağı geri gitme

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kral debriyajı 2 3 saniye tutunca aşağı kayıyor hemen tutuyorum
Baskıda sorun olabilir mi? El freni çekili olarak hareket ettirmeye çalıştığında araç titreme yapıp hareket etmeye çalışıyor mu? En son olarak geri vitese girdiğinden emin misin?

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
kanka arkadaslar yardimci olmuş ama elfreniyle kaldirmayi deneyebilirsin

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Baskıda sorun olabilir mi? El freni çekili olarak hareket ettirmeye çalıştığında araç titreme yapıp hareket etmeye çalışıyor mu? En son olarak geri vitese girdiğinden emin misin?
Titreme yapıyor ve 2 saniye sonra hafif öne kayıyor. Freni bırakınca

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Clio 4 lerde yokuş kalkış desteği var ama bazen devreye almıyor o zaman el frenini yavaş yavaş indirip hareket etmen daha sağlıklı olur
Knk yokuş kalkış devreye almama sebebi frene sert basılmaması eğer deneme fırsatın olursa sert bas frene sonra frenden çek kaymıyor.
Kral debriyajı 2 3 saniye tutunca aşağı kayıyor hemen tutuyorum
Benim araçta clio 4 bazen r ye atınca otoamtik boşa atıyor aracı boşa alıp debriyajdan çekip tekrar rye alıyorum.

Son düzenleme:

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Multi kasa Vettel
Yarım debriyaj ile kalkamıyorsan, el freni ile kalkmayı dene. Araba hafif sirkeleyince indir el frenini.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Knk yokuş kalkış devreye almama sebebi frene sert basılmaması eğer deneme fırsatın olursa sert bas frene sonra frenden çek kaymıyor.

Benim araçta clio 4 bazen r ye atınca otoamtik boşa atıyor aracı boşa alıp debriajdan çekip tekrar rye alıyorum.
Üstad hemen kaymıyor 2 saniye sonra kayıyor anlamadım ki bırakmam mı gerekiyor yarım debriyajda

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Titreme yapıyor ve 2 saniye sonra hafif öne kayıyor. Freni bırakınca
Tamam kaymaması için el freninden destek alacaksın. El freni çekik olarak yarım debriyaj ve gaza basacaksın. Araba titremeye başlayınca hareket etmek isteyecek debriyajdan ayağını daha fazla çekerek el frenini indireceksin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Gökhan Bayrakçıoğlu

Benim araçta clio 4 bazen r ye atınca otoamtik boşa atıyor aracı boşa alıp debriajdan çekip tekrar rye alıyorum.
Clio 4 Sport Toruer var bende hiç denemedim dediğini yapayım ilk fırsatta bakayım

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Üstad hemen kaymıyor 2 saniye sonra kayıyor anlamadım ki bırakmam mı gerekiyor yarım debriyajda
Frenden çektikten sonra gaza yüklen biraz fazla bas motor bağırsın sorun değil sonra debriyajdan geri çekmeye başla yavaş yavaş
Yani şöyle yokuş kalkıştan dolayı debriajdan çektikten sonra hemen tekerlere iletmiyor yani 1 2 saniye delay var gibi tekerlere güç gidiyor onun sebebini bilmiyorum acaba sen hareket etmeyince debriajdan daha fazla çekiyorsun sonra titreme mi yapıyor
Clio 4 Sport Toruer var bende hiç denemedim dediğini yapayım ilk fırsatta bakayım
Hb var bende :D Dene bakalım bende ilk aldığımda bazen tutmuyordu hatta bi ara yokuş aşşağı arabayı biraz kaçırmıştım çünkü o var diye alışıyor insan frenden çekince kayınca insan garip oluyor Denedikten sonra dönüş yapar mısın bana merak ettim ben öyle buldum çözümü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Gökhan Bayrakçıoğlu
Frenden çektikten sonra gaza yüklen biraz fazla bas motor bağırsın sorun değil sonra debriyajdan geri çekmeye başla yavaş yavaş
Yani şöyle yokuş kalkıştan dolayı debriajdan çektikten sonra hemen tekerlere iletmiyor yani 1 2 saniye delay var gibi tekerlere güç gidiyor onun sebebini bilmiyorum acaba sen hareket etmeyince debriajdan daha fazla çekiyorsun sonra titreme mi yapıyor

Hb var bende :D Dene bakalım bende ilk aldığımda bazen tutmuyordu hatta bi ara yokuş aşşağı arabayı biraz kaçırmıştım çünkü o var diye alışıyor insan frenden çekince kayınca insan garip oluyor Denedikten sonra dönüş yapar mısın bana merak ettim ben öyle buldum çözümü.
tabii ki araç şimdi baba da memlekete gittiler geldiklerinde deneyip özelden yazarım

Top Bottom