S Sefa.tekc 80+ Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 29 Reaksiyon skoru 3 Cuma, 17:11 #1 Yeni klavye alacağım nomlock tuşları olmasın manyetik istiyorum nedenide çok fazla oyun oynuyorum manyetikmi alıyım mekanikmi
Yeni klavye alacağım nomlock tuşları olmasın manyetik istiyorum nedenide çok fazla oyun oynuyorum manyetikmi alıyım mekanikmi
shankar1 80+ Gold Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 5,905 Reaksiyon skoru 2,439 Cuma, 17:33 #2 Sefa.tekc yazmış: Yeni klavye alacağım nomlock tuşları olmasın manyetik istiyorum nedenide çok fazla oyun oynuyorum manyetikmi alıyım mekanikmi Devamı için tıklayın... EPOMAKER HE68 White Purple Gaming Klavye Type-C kablolu bağlantı üzerinden etkileyici 8K yoklama hızına sahip HE68, ultra hızlı veri iletimi ve minimum giriş gecikmesi sağlar. www.gaming.gen.tr Ben bunu kullanıyorum çok menmunum pempe swich sesi çok güzel o yüzden almıştım çünkü diğer swich sesleri fazla geliyor bana bu daha sessiz
Sefa.tekc yazmış: Yeni klavye alacağım nomlock tuşları olmasın manyetik istiyorum nedenide çok fazla oyun oynuyorum manyetikmi alıyım mekanikmi Devamı için tıklayın... EPOMAKER HE68 White Purple Gaming Klavye Type-C kablolu bağlantı üzerinden etkileyici 8K yoklama hızına sahip HE68, ultra hızlı veri iletimi ve minimum giriş gecikmesi sağlar. www.gaming.gen.tr Ben bunu kullanıyorum çok menmunum pempe swich sesi çok güzel o yüzden almıştım çünkü diğer swich sesleri fazla geliyor bana bu daha sessiz