Neler Yeni

Marangozda yaptıracağım masanın yüksekliği kaç olmalı ?

180 genişlik 80 derinlik masa düşünüyorum fakat yüksekliğine karar veremedim. 80 cm yükseklik fazla mı olur sizce ? 80 düşündüm çünkü markus koltuk alacam ve bunun kolçakları hareket etmediği için masaya tam olarak sokulabilmem lazım. Markusun yerden yüksekliği minimum 66 cm. Maksimum 76 cm. Sizce masa boyunu kaç yapmalıyım ?

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
ilyas koç
Benim masa 160 a 60 cm. Yerden profile kadar olan yükseklikte 68.5 cm. 68.5 yerine 80 olsaydı rahat edemezdim. Koltuğu yükseğe almam gerekirdi, o zamanda ayaklarım havada kalabilir

Size göre hangi koltuk yüksekliği daha ergonomikse masa yüksekliğini ona göre seçmeniz mantıklı olur.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim masa 160 a 60 cm. Yerden profile kadar olan yükseklikte 68.5 cm. 68.5 yerine 80 olsaydı rahat edemezdim. Koltuğu yükseğe almam gerekirdi, o zamanda ayaklarım havada kalabilir

Size göre hangi koltuk yüksekliği daha ergonomikse masa yüksekliğini ona göre seçmeniz mantıklı olur.
Hocam almayı düşündüğüm koltuğa göre masa yaptırmak istiyorum. Çünkü alacağım koltuğun kolçakları hareket etmiyormuş. Masayla aynı hizada olursa masanın içine kadar giremem kolçak engeller. Ne yapmalıyım sizce ?

Top Bottom