Neler Yeni

Markadan gelen ücretsiz ürün gümrük de vergi çıkarmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet günaydın
Merhaba logitech g735 kulaklık kullanıyorum ürün de problem oldu için logitech türkiye distribütörü yazdım onlarda ellerinde olmadını yedek parça ve logiteche yaz dediler iletişim kurdum onlarda yedek ürün olmadını onun yerine kulaklık göndericekler ürün türkiye de gümrük de ups kargo bende fatura isteniyor,ve ürün beleş olmasına rağmen fiyatı da yüksek bana ücret yansır mı ve ne kadar olur, ödemesem geri dönüp gene döndü için borçlanırmıyım ?

cornlov

80+ Bronze
Türkiyeden ayıpsız misli ile değişimini isteyecektin. Aldığın ürün neyse onun bir üst modeli.

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
kerim deveci
Merhaba logitech g735 kulaklık kullanıyorum ürün de problem oldu için logitech türkiye distribütörü yazdım onlarda ellerinde olmadını yedek parça ve logiteche yaz dediler iletişim kurdum onlarda yedek ürün olmadını onun yerine kulaklık göndericekler ürün türkiye de gümrük de ups kargo bende fatura isteniyor,ve ürün beleş olmasına rağmen fiyatı da yüksek bana ücret yansır mı ve ne kadar olur, ödemesem geri dönüp gene döndü için borçlanırmıyım ?
Ben de direkt geldi hocam firmanın kargoyu ne diye gönderdikleri önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet günaydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkiyeden ayıpsız misli ile değişimini isteyecektin. Aldığın ürün neyse onun bir üst modeli.
Reis cevap için teşekkürler farklı bir konu açmıştım cevabınızı görmeden önce şöyle ben üründen memnunum ama bu ürün beyaz ürün olduğu için sararma var sadece ben içerdeki bez parçasını işte pedini yedek parçasını istiyorum fakat garanti servisi yedek parça bulundurma zorunluluğu olduğu Olmadığını söylediği için başka şekilde çözmek istedim ama gümrüğe takıldığı için ne para verip alabiliyorum ne de başka türlü çünkü boşuna uğraşmış olacağım cebimden para çıkınca bir anlamı yok yeni ürün alırım daha iyi yetkili servis farklı cevaplar veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de direkt geldi hocam firmanın kargoyu ne diye gönderdikleri önemli
Reis ürün kulaklık muhtemelen gümrük bakmıştır 30 Euro’nun üzerinde bir bedel çıkıyor yani tarafıma pahalı bir fiyat çıkıyor işte vekâlet falan vermem lazım ürüne yakın bir meblağ ödemem lazım alabilmek için gerek yok hani aynı fiyata Türkiye’den garantili ürün alırım ama mesele o değil işte yetkili servis yardımcı olmuyor yani koskoca Yurtdışından ürün geliyor ücretsiz ama tarafıma ulaşmıyor çünkü gümrük sıkıntı sizinki muhtemelen ya eskidendi ya da 30 Euro’nun altındaydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,775
Üyeler
170,413
Son üye
enesunal940
Top Bottom