Neler Yeni

Market görevlisinin çanta bırakmadan içeriye girmeme izin vermemesi

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Selamlar, bugün Neomarin ANPAGROSS Markete girerken market görevlisi çantayı emanete bırakmamı söyleyip öyle girmemi söyledi,bende bunun mümkün olmadığını belirttim ve o şekilde girmeye çalıştım ve buna izin vermedi.Sizi çantayla içeriye alamayız dediler. Yaşlılara vs. bu muameleyi yaptıklarını görmedim ama gençlere bunu yapıyorlar sizce bu durum normaldir şahsen bence değil,ne yapılabilir?

Bence değil özel malın kimse dokunamaz şahsi mülke

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Selamlar, bugün Neomarin ANPAGROSS Markete girerken market görevlisi çantayı emanete bırakmamı söyleyip öyle girmemi söyledi,bende bunun mümkün olmadığını belirttim ve o şekilde girmeye çalıştım ve buna izin vermedi.Sizi çantayla içeriye alamayız dediler. Yaşlılara vs. bu muameleyi yaptıklarını görmedim ama gençlere bunu yapıyorlar sizce bu durum normaldir şahsen bence değil,ne yapılabilir?
Bence bu sistem güzel Bi sistem herkeze uygulansa pek sorun yaşanılacak olay değil koy geç

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Haklarında şikayetçi olursan özür bağımında belki bir şey koparırsın.
Hiçbir şekilde bunu yapmaya hakları yok çünkü.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence bu sistem güzel Bi sistem herkeze uygulansa pek sorun yaşanılacak olay değil koy geç
Allah aşkına neden koyayım, neden güzel bir sistem?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bildiğin beni orada potansiyel hırsız yerine koyuyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Yato Tomoe
Çantana gizlice eşyaları koymaman için hırsızlığı bu şekilde engellenmeye çalışıyor

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hırsızlık vakalarından dolayı olabilir yoksa tamamen saçmalık.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
gayet onur kırıcı ve yüz kızartıcı suç işleme eğilimine olduğuna yönelik bi hakaret bu

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,932
İsim
Mert Metshi
Hırsızlık vakalarından dolayı olabilir yoksa tamamen saçmalık.
evet o durumdan dolayı girişe dolaplar koymuşlar çantanı koyup kilitliyorsun çıkışta alıyorsun

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Furkan
Allah aşkına neden koyayım, neden güzel bir sistem?

Bildiğin beni orada potansiyel hırsız yerine koyuyorlar.
hırsızlık yapan çok genç var aşırı büyütülecek bir şey değil bence. tedbir amaçlı sadece.

gayet onur kırıcı ve yüz kızartıcı suç işleme eğilimine olduğuna yönelik bi hakaret bu
evet öyle cidden. ama kimin iyi kimin kötü olduğu yüzünde yazmıyor tedbir almaya çalışmışlar sadece.

Reindi

80+ Silver
benim gittiğim anpagrossta dolap var kitliyip koyuyordum şifreliydi koy geç niye şey yaptın ki bu kadar önemli bir şeyin varsa al içinden veletler çok şey çaldığı için böyle önlem mantıklı mağazanın sıkıntısı değil o gidip onu hırsızlık yapan onun bunun çocuklarına söyleyeceksin kimse babasının hayrına açık bırakmıyor o mağazayı

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Açıkçası bu durumun sorumlusu ben değilim, hiçbir şekilde çantamı oraya koymam gerekmiyor.
Hırsızlık azalır ne mağlum çalıp çalmayacağın
Bu mantıkla düşünürsek her yere girerken çantaları bırakalım hatta montu da çıkaralım açıkçası orada bir şey çalmak istesem koskocaman montum var koyar çıkarım.

Top Bottom