Neler Yeni

Marketten birşeyler çalarken yakalandık

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Metin
Biz 3 kişi her okul çıkışı aynı makrete girip 5 gün üst üste çikolatalar içecekler falan çaldık en son bugün icimizden bir kişiyi çalışan abi aldı sorguya biz kamera kayıtlarından gördük birşeyler caliyorsunuz başka çalan arkadaslarin varsa söyle onlara gelsinler özür dilesinler demiş yoksa kamera kayıtlarını müdüre verecekmiş şimdi ben bu çalışanla nasıl konuşmalıyım bayağı pişmanım bu arada çok fazla birşeyler çaldık

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,297
İsim
Ahmet Deniz
Ne diyim umarım ailenin kulağına giderde güzel bir ceza alırsın

Nedox

80+ Bronze
Biz 3 kişi her okul çıkışı aynı makrete girip 5 gün üst üste çikolatalar içecekler falan çaldık en son bugün icimizden bir kişiyi çalışan abi aldı sorguya biz kamera kayıtlarından gördük birşeyler caliyorsunuz başka çalan arkadaslarin varsa söyle onlara gelsinler özür dilesinler demiş yoksa kamera kayıtlarını müdüre verecekmiş şimdi ben bu çalışanla nasıl konuşmalıyım bayağı pişmanım bu arada çok fazla birşeyler çaldık
Reis ister kabul et ister etme ama burda yapilacak gidip market sahibinden ürünlerin toplam fiyatini istemek ve odemek ayni zamanda 3 unuzun ozur dilemesi. Yoksa birak muduru polise gider ondan sonra annen baban ne yapar Allah bilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis ister kabul et ister etme ama burda yapilacak gidip market sahibinden ürünlerin toplam fiyatini istemek ve odemek ayni zamanda 3 unuzun ozur dilemesi. Yoksa birak muduru polise gider ondan sonra annen baban ne yapar Allah bilir.
Ya benim arkadaş bayağı bir şey çaldı adam kızgın değilmiş sadece özür dilememizi istemiş

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ulan 1 kere yaparsın 2 kere yaparsın 5 gün üst üste ne tabikide yakalanırsın acemiler

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,449
İsim
uwu
ürünlerin parasını ödersiniz hatta başka hırsızlıktan giden ürünlerin parasınıda size yazarlar

Top Bottom