vanilya sutlu 50tl tek. digerini bulamadmBulunduğunuz yerdeki fiyatları bilmediğim için bir şey diyemem.
Bulunduğunuz yere kargo ücreti 3 dolar fark ediyorsa zaten 2 tane almakla aynı fiyata geliyor. Bence mantıklı değil. Kargo bedavaysa kaçırmayın derim ama.vanilya sutlu 50tl tek. digerini bulamadm
Teşekkürler bu aradaUygun buldum 2 adet aldım, size de önermek istedim. Daha önce kullanmamıştım açıkçası ama 25 TL gibi komik bir fiyata denemeye değer diye düşündüm.
5 adet alınca %5 indirim daha uygulanıyor. En mantıklı olanı yapmışsın kral.5 tane aldım 2 tane abime veririm diğerlerini kardeşimle kullanırım bedava
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler bu arada
harbi ucuz ucuz diyorsun bir bakiyorsun 500 gitmiş2 tane alma olayını anlamış değilim bende 2 tane aldım ne biçim iş ya batıyoruz bittik
Abi şimdi alıcam 2 tane bir haftada bitecek biliyorum.Daireler yan yana.Evde fazlalık bir şey görünce çarpıyor fazla almak iyi zaten ucuz5 adet alınca %5 indirim daha uygulanıyor. En mantıklı olanı yapmışsın kral.
hiç sorma ya kredi kartı olmasa almayacağım şeylerharbi ucuz ucuz diyorsun bir bakiyorsun 500 gitmiş
Çalıştığım halde yetişemiyorum ama gereksiz de harcamıyorumharbi ucuz ucuz diyorsun bir bakiyorsun 500 gitmiş
Saklasan ayıp olur, direk hediye et şaşırsınlarAbi şimdi alıcam 2 tane bir haftada bitecek biliyorum.Daireler yan yana.Evde fazlalık bir şey görünce çarpıyor fazla almak iyi zaten ucuz
bende çalışıyorum ama yetişilmiyor uhfdsuisdaÇalıştığım halde yetişemiyorum ama gereksiz de harcamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saklasan ayıp olur, direk hediye et şaşırsınlar
aynen öylehiç sorma ya kredi kartı olmasa almayacağım şeyler