Ryzen 5 5600g ryzen 3 2200g veya başka güzel bir apu işlemciKnkalar indirim isteklerinizi içeren etkinliği başlatıyorum. Biliyorsunuz yorumlarda hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsanız yazıyorsunuz ben de hallediyorum
Konu dışı yorumlar veya yorum kalabalığı olmasın
ryzen 5 5600gKnkalar indirim isteklerinizi içeren etkinliği başlatıyorum. Biliyorsunuz yorumlarda hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsanız yazıyorsunuz ben de hallediyorum
Razer Iskur X stoklara yetişemedim. İnstagram bildirimlerin bende açık olmasına rağmen sen paylaştıktan tam 20 dk sonra gördüm 2999’dan 8000 küsüre çıkmıştı şaka gibi. Bir daha olursa harika olur gerçekten ekipmanlarımın hepsi razer bir tek koltuk kaldıKnkalar indirim isteklerinizi içeren etkinliği başlatıyorum. Biliyorsunuz yorumlarda hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsanız yazıyorsunuz ben de hallediyorum
Abi senden rahat bir kulaklık istiyorum kulaklarım ameliyatlı ve hiç bir kulaklık rahat ettirmiyor çok canımı yakıyor senden isteğim mümkünse 500 ₺ gibi bir fiyata bu şekilde bu rahatsızlığı gibi olan insanlar içinde bir kulaklık (heryeri araştırdım ama kesin bir sonuç yok bu tarz sorun yaşayan insanlar çok zor kulaklık alıyor )Knkalar indirim isteklerinizi içeren etkinliği başlatıyorum. Biliyorsunuz yorumlarda hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsanız yazıyorsunuz ben de hallediyorum
Gelsin artık..5600x - 3060ti