f/p mekanik klavye olsa fena olmazKnkalar indirim isteklerinizi içeren etkinliği başlatıyorum. Biliyorsunuz yorumlarda hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsanız yazıyorsunuz ben de hallediyorum
Konu dışı yorumlar veya yorum kalabalığı olmasın
Klavye veya mouse veya set olsun klavye 250 mouse 150yi geçmesin set 350yi geçmesinKnkalar indirim isteklerinizi içeren etkinliği başlatıyorum. Biliyorsunuz yorumlarda hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsanız yazıyorsunuz ben de hallediyorum
SATA SSD 128 ya da 256 GB, 200-250 arası olursa çok iyi olur.Knkalar indirim isteklerinizi içeren etkinliği başlatıyorum. Biliyorsunuz yorumlarda hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsanız yazıyorsunuz ben de hallediyorum
Knkalar indirim isteklerinizi içeren etkinliği başlatıyorum. Biliyorsunuz yorumlarda hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsanız yazıyorsunuz ben de hallediyorum
Konu dışı yorumlar veya yorum kalabalığı
Güzel bir 11-12k civarı laptop bekliyoruz kralKnkalar indirim isteklerinizi içeren etkinliği başlatıyorum. Biliyorsunuz yorumlarda hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsanız yazıyorsunuz ben de hallediyorum
Monitör ve ya klavyeKnkalar indirim isteklerinizi içeren etkinliği başlatıyorum. Biliyorsunuz yorumlarda hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsanız yazıyorsunuz ben de hallediyorum