1.5 veya 2 ay sonra pc ye ücretli bi şekilde gelcek zatenDostlar sorum başlıkta. Bu konu ile alakalı bir çok başlık gördüm fakat bir çoğu bilgisayara virüs bulaştıran türden.,
Var mıdır bilgisi olan ?
Şimdilik PS özel oyun indiremezsinDostlar sorum başlıkta. Bu konu ile alakalı bir çok başlık gördüm fakat bir çoğu bilgisayara virüs bulaştıran türden.,
Var mıdır bilgisi olan ?
Ağustos'un 12'sinde çıkacak sunumda öyle açıklandı. Yabancılarda ay ve gün ters girildiği için ben de başta öyle sandım.PC’de oynayamazsın. Yalan. Aralıkta çıkacak.
![]()
Marvel’s Spider-Man Remastered on Steam
In Marvel’s Spider-Man Remastered, the worlds of Peter Parker and Spider-Man collide in an original action-packed story. Play as an experienced Peter Parker, fighting big crime and iconic villains in Marvel’s New York. Web-swing through vibrant neighborhoods and defeat villains with epic takedowns.store.steampowered.com
PC'ye geliyor heyecanlıyım ben de.Dostlar sorum başlıkta. Bu konu ile alakalı bir çok başlık gördüm fakat bir çoğu bilgisayara virüs bulaştıran türden.,
Var mıdır bilgisi olan ?
yalan ağustosda çıkacakPC’de oynayamazsın. Yalan. Aralıkta çıkacak.
![]()
Marvel’s Spider-Man Remastered on Steam
In Marvel’s Spider-Man Remastered, the worlds of Peter Parker and Spider-Man collide in an original action-packed story. Play as an experienced Peter Parker, fighting big crime and iconic villains in Marvel’s New York. Web-swing through vibrant neighborhoods and defeat villains with epic takedowns.store.steampowered.com
yalan ağustosda çıkacak
Tamam evet ağustosmuş.Ağustos'un 12'sinde çıkacak sunumda öyle açıklandı. Yabancılarda ay ve gün ters girildiği için ben de başta öyle sandım.