🔥🔥Marvel's Spider-Man Miles Morales Kırıldı!!

OnurCiftci26

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,865
Marvel's Spider-Man Miles Morales dün çıkmıştı ve aynı gün kırıldı zaten koruması da yok. Torrent sitelerine düşmüş durumda.
Şu an indiriyorum hız da gayet iyi diyebiliriz normalde 10 mb/s ile indiriyordum.

Untitled.png

Son düzenleme:
Ahahaha ayıp lan az yer verinde indirelim 😄

Marvel's Spider-Man Miles Morales dün çıkmıştı ve aynı gün kırıldı zaten koruması da yok. Torrent sitelerine düşmüş durumda.
Şu an indiriyorum ama çok yoğunluk olduğu için çok çok yavaş iniyor. İndirecek olanlar birkaç gün beklesinler yoğunluk geçtikten sonra indirmek daha mantıklı duruyor.

Alıntıyı görüntüle
hah bende bu konunun açılmasını bekliyordum nasıl indirebilirim diye sorcaktım knk sen nerden indirdin ve virüs vs olur mu

Fitgirl e düştü mğ

hah bende bu konunun açılmasını bekliyordum nasıl indirebilirim diye sorcaktım knk sen nerden indirdin ve virüs vs olur mu
virüs olabilir tabiiki virüs istemiyorsan itemsatış gibi sitelerden steam hesabı alabilirsin 30tlye

ps4e indirip oynamaya fırsat bulamamıştım iyi bari pcde oynarız 60 fps :D

Sony hak ediyor yapacak bir şey yok ilk oyunu tam fiyattan aldık hadi pc geliyor remastered cart curt ikinci oyun için ne ilk oyun sahiplerine özel bir bundle yaptılar ne başka bir şey. Zaten konsola özel çıkmış eski bir oyun, DLC oyun zaten asset değiştirip hikaye yazıyorlar korsan indirmicem indirim beklerim ama indiren indirsin hak ediyor sony

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,452
Üyeler
195,630
Son üye
Haxbox
Geri