Neler Yeni

Marvel’s Spider-Man Ne Zaman Kırılır?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Harun Duman
Muhtemelen oyun Steam ve epic games e çıktıktan 1 ay gibi bir süre sonra kırılabilir

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen oyun Steam ve epic games e çıktıktan 1 ay gibi bir süre sonra kırılabilir
youtubede oynanış videosu var ama nasıl oluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ps plus alabilirsin 1 aylık en azından ps varsa
pc yok pc var

sanmam

Allmuted

80+ Bronze
Oyun 12 ağustos' da çıkış yapıcak. Ne zaman kırılacağını bilemeyiz, ama diğer kırılan ps oyunlarından tahmin yürütürsek maks 1 haftası var diyorum ben. yani 19 ağustos' a kadar torrent e düşer
(gamepad'siz oynamayın spiderman i tatsız tuzsuz bişey olur)

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun 12 ağustos' da çıkış yapıcak. Ne zaman kırılacağını bilemeyiz, ama diğer kırılan ps oyunlarından tahmin yürütürsek maks 1 haftası var diyorum ben. yani 19 ağustos' a kadar torrent e düşer
hadi inşallah oyun çok güzel olucak trailerlerini izledim

(gamepad'siz oynamayın spiderman i tatsız tuzsuz bişey olur)

Allmuted

80+ Bronze
hadi inşallah oyun çok güzel olucak trailerlerini izledim

Evet bu video ile pcye geliceğinin haberini vermişlerdi dostum. Sırf şu oyunu oynamak için 2 ay önce ps4 aldım oynadım bitirdim sattım. Keşke hiç uğraşmasaydım 30fps de oynadık bide :(

Evet bu video ile pcye geliceğinin haberini vermişlerdi dostum. Sırf şu oyunu oynamak için 2 ay önce ps4 aldım oynadım bitirdim sattım. Keşke hiç uğraşmasaydım 30fps de oynadık bide :(
30 fps göz kanatıyo nedne acaba ps de 30 fps bende joistik var onunla oynicam ama bigisayarda olur fark etmez yeterki oynayım

Top Bottom