dursunsahin
80+
tahmini ne zaman kırılır canım kaldı oyunda
Daha oyun çıkmadıtahmini ne zaman kırılır canım kaldı oyunda
Uncharted kayıp miras geliyordu pc ye ondan haberin var mı çok bekledim oyunu çıksın da oynayayım ye oyun yok ortadaDaha oyun çıkmadı
Ps plus alabilirsin 1 aylık en azından ps varsatahmini ne zaman kırılır canım kaldı oyunda
youtubede oynanış videosu var ama nasıl oluyoMuhtemelen oyun Steam ve epic games e çıktıktan 1 ay gibi bir süre sonra kırılabilir
pc yok pc varPs plus alabilirsin 1 aylık en azından ps varsa
sanmamMuhtemelen oyun Steam ve epic games e çıktıktan 1 ay gibi bir süre sonra kırılabilir
hadi inşallah oyun çok güzel olucak trailerlerini izledimOyun 12 ağustos' da çıkış yapıcak. Ne zaman kırılacağını bilemeyiz, ama diğer kırılan ps oyunlarından tahmin yürütürsek maks 1 haftası var diyorum ben. yani 19 ağustos' a kadar torrent e düşer
Oyun 12 ağustos' da çıkış yapıcak. Ne zaman kırılacağını bilemeyiz, ama diğer kırılan ps oyunlarından tahmin yürütürsek maks 1 haftası var diyorum ben. yani 19 ağustos' a kadar torrent e düşer
(gamepad'siz oynamayın spiderman i tatsız tuzsuz bişey olur)
Evet bu video ile pcye geliceğinin haberini vermişlerdi dostum. Sırf şu oyunu oynamak için 2 ay önce ps4 aldım oynadım bitirdim sattım. Keşke hiç uğraşmasaydım 30fps de oynadık bidehadi inşallah oyun çok güzel olucak trailerlerini izledim
Mesaj otomatik birleştirildi:
30 fps göz kanatıyo nedne acaba ps de 30 fps bende joistik var onunla oynicam ama bigisayarda olur fark etmez yeterki oynayımEvet bu video ile pcye geliceğinin haberini vermişlerdi dostum. Sırf şu oyunu oynamak için 2 ay önce ps4 aldım oynadım bitirdim sattım. Keşke hiç uğraşmasaydım 30fps de oynadık bide![]()
Hocam oyun normalde PlayStation oyunu PC ye remastered halinde gelecek daha gelmediyoutubede oynanış videosu var ama nasıl oluyo
bende yeni fak ettim öyle olduğunuHocam oyun normalde PlayStation oyunu PC ye remastered halinde gelecek daha gelmedi