DogancanYr 80+ Silver Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 2,090 Dün, 21:23 #14 Useless yazmış: bana niye cevap veren olmadı site virüslü mü yoksa Devamı için tıklayın... Yok değil.
Useless yazmış: bana niye cevap veren olmadı site virüslü mü yoksa Devamı için tıklayın... Yok değil.
Useless 80+ Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 168 Dahası Reaksiyon skoru 43 İsim Burak K. Dün, 21:24 #15 DogancanYr yazmış: Yok değil. Devamı için tıklayın... eminiz demi hocam pcyi zar zor aldım zaten bir de pc güme gitmesin..kaspersky var premium virüslü olsa bile o korur değil mi
DogancanYr yazmış: Yok değil. Devamı için tıklayın... eminiz demi hocam pcyi zar zor aldım zaten bir de pc güme gitmesin..kaspersky var premium virüslü olsa bile o korur değil mi
DogancanYr 80+ Silver Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 2,090 Dün, 21:25 #16 Useless yazmış: eminiz demi hocam pcyi zar zor aldım zaten bir de pc güme gitmesin..kaspersky var premium virüslü olsa bile o korur değil mi Devamı için tıklayın... Özelden güvenilir siteleri attım. Ublockorigin eklentisi indir sahte indirme düğmelerin basmazsın. Operadan daha güvenilir.
Useless yazmış: eminiz demi hocam pcyi zar zor aldım zaten bir de pc güme gitmesin..kaspersky var premium virüslü olsa bile o korur değil mi Devamı için tıklayın... Özelden güvenilir siteleri attım. Ublockorigin eklentisi indir sahte indirme düğmelerin basmazsın. Operadan daha güvenilir.