firatness 80+ Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 166 Dahası Reaksiyon skoru 74 İsim Fırat Kaya 1 Şubat 2025 #1 Dostlar çökme-Bug sorunu ortadan kalkmış, bizzat kendim denedim Link atmam yasak olabilir, bilinen sitelerden bakabilirsiniz ya da isteyene link atabilirim
Dostlar çökme-Bug sorunu ortadan kalkmış, bizzat kendim denedim Link atmam yasak olabilir, bilinen sitelerden bakabilirsiniz ya da isteyene link atabilirim
TahinPekmez 80+ Gold Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 5,015 1 Şubat 2025 #3 quartle yazmış: update gözükmüyor steamde Devamı için tıklayın... crack dan bahsediyor
Ö.F.Ö 80+ Silver Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2,857 Dahası Reaksiyon skoru 1,500 Konum Kadıköy İsim Ömer İlgilendiği Kategoriler Fenerbahçe Spor Kulübü 1 Şubat 2025 #4 firatness yazmış: Dostlar çökme-Bug sorunu ortadan kalkmış, bizzat kendim denedim Link atmam yasak olabilir, bilinen sitelerden bakabilirsiniz ya da isteyene link atabilirim Devamı için tıklayın... atabilir misin hocam
firatness yazmış: Dostlar çökme-Bug sorunu ortadan kalkmış, bizzat kendim denedim Link atmam yasak olabilir, bilinen sitelerden bakabilirsiniz ya da isteyene link atabilirim Devamı için tıklayın... atabilir misin hocam