Pc koyacaksan koymayı dene sığarsa niye alasın ki boşa masraf onun dışında ders calışacaksan dene rahat çalışabiliyorsan yine alma ama rahatsız oluyorsan al bence87 cm yani nerdeyse 90 cm 56 cm de derinliği olan masa avr bu dediğim masa ablamın bana vericek ama istemezsem yeni masa alıcaz max 120 cm alanım var ablamın masası bana yetermi?
ya ben kasayı alta koyuyorum eğer kasayı üstte olarak düşündüysenizCümleleri tam anlamadım ama 90cm küçük. Büyük boy Mouse pad boyu kadar yani benim 120~ uzunlukta ve yetmiyor
kasasız sığar ama çok rahat olurmu bide küçüklükten beri hayalim güzel duran bir setupPc koyacaksan koymayı dene sığarsa niye alasın ki boşa masraf onun dışında ders calışacaksan dene rahat çalışabiliyorsan yine alma ama rahatsız oluyorsan al bence
peki teşekkür ederimuzunluk 90 cm ise bayağı küçük kullanım amacına bağlı yeterli olmayacaktır diye düşünüyorum
O zaman alabilirsiniz çok istiyorsanız hayalinizseya ben kasayı alta koyuyorum eğer kasayı üstte olarak düşündüyseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasasız sığar ama çok rahat olurmu bide küçüklükten beri hayalim güzel duran bir setup
peki teşekkür ederim
120 al 90 çok küçük bende 120 kullanıyorum yetiyor bana ama 2 monitör sığmıyor kasayı masanın üstüne koyuyorsan onu söyleyeyim.87 cm yani nerdeyse 90 cm 56 cm de derinliği olan masa avr bu dediğim masa ablamın bana vericek ama istemezsem yeni masa alıcaz max 120 cm alanım var ablamın masası bana yetermi?
Oldukça rahatsız eden bi durum yokrahatmısınız peki
kasayı üste koymam ztn ama bana 3 k civarında üstünde raf olan atarmısıınz120 al 90 çok küçük bende 120 kullanıyorum yetiyor bana ama 2 monitör sığmıyor kasayı masanın üstüne koyuyorsan onu söyleyeyim.
raf dediğim çerçeve yani üstte120 al 90 çok küçük bende 120 kullanıyorum yetiyor bana ama 2 monitör sığmıyor kasayı masanın üstüne koyuyorsan onu söyleyeyim.
valla hocam hiç bilgim yok o konuda trendyola bakın orda baya oluyor.kasayı üste koymam ztn ama bana 3 k civarında üstünde raf olan atarmısıınz
raf dediğim çerçeve yani üstte