Şu an ki masam 60X120. 70X160 ile 80X160 arasında çok büyük fark olur mu odam çok büyük değil 10-12 m2 arası o yüzden 80 en biraz yer kaplar gibi düşünüyorum duvarla arasında da 10 cm bir boşluk oluyor masa ile. Tavsiyeniz ne olur?
Marangoz uyguna gelmesinin imkanı yok. Masayı mdf almaya gerek yok ömrüm boyunca kullanacağım bir şey aramıyorum. 70X160 masa 2200 TL civarına satılıyor. Marangozdan bunun daha altına yaptıramayız.size tavsiyem marangoz birine yaptırmanız çok daha uyguna gelecektir.mdf plakalar mevcut dilediğiniz ölçüde yaptırabilirsiniz.ayrıca uzun ömürlü olmasını istiyorsanız da epoxsi de yaptırabilirsiniz.çok rürübet nemli yerdeysenız epoxsi şart değil ise gerek yok.ama hazır kesinlikle almayın 2 yıla kof oluyor.
60cm derinlik istemiyorum teşekkür ederim.![]()
Flinder Siyah Oyuncu Masası 160x60, Bilgisayar Masası, Gamer Masası, Gaming Masa, Metal Ayaklı - Fiyatı, Yorumları
Flinder Siyah Oyuncu Masası 160x60, Bilgisayar Masası, Gamer Masası, Gaming Masa, Metal Ayaklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
XMAX JetKur Siyah Bilgisayar Oyuncu Masası 120x60cm Sallanmaz Metal Ayaklı - Pratik Kurulum - Fiyatı, Yorumları
XMAX JetKur Siyah Bilgisayar Oyuncu Masası 120x60cm Sallanmaz Metal Ayaklı - Pratik Kurulum yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bulundugun yerde pazar kuruluyordur illaki baktınmı hic ben baktım varıdı bende 210 tl ye eni 90 cm uzunlugu 120 cm derinligi tam oyuncu koltuklarıan göre 71 cm varıdı aldım cokda iyi cokda yer kaplamıyorŞu an ki masam 60X120. 70X160 ile 80X160 arasında çok büyük fark olur mu odam çok büyük değil 10-12 m2 arası o yüzden 80 en biraz yer kaplar gibi düşünüyorum duvarla arasında da 10 cm bir boşluk oluyor masa ile. Tavsiyeniz ne olur?
Hocam bulunduğum ilde hiç öyle bir şey görmedim. Mağazaları dolaştım mağazalarda fiyat yüksekti. Marangozlar sadece tabla için bile 2000 TL istiyorlar nakliye için de 300TL istiyorlar ayakları vs almaya kalksam 3500 TL yi buluyor bir masa. İnternettekilerden de sağlam olmayacak. Büyük ihtimalle 2200 e 70X160 masayı alacağım.bulundugun yerde pazar kuruluyordur illaki baktınmı hic ben baktım varıdı bende 210 tl ye eni 90 cm uzunlugu 120 cm derinligi tam oyuncu koltuklarıan göre 71 cm varıdı aldım cokda iyi cokda yer kaplamıyor