GorkemOKTEN
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
250 liraya kadar masa bakıyorum önerileriniz varsa yollarsanız sevinirim ben bulamadım çünkü doğru düzgün
Not:büyük olsun
Aynı dertten bende de var. İkea danistediğin ebatlarda istediğin desenlerde masa plakaları satılıyor.Altına takıcağın ayağıda isteğine göre alıyorsun. evinde vidalıyorsun bu iş bitiyor. Hem uygun oluyor hem istediğin gibi250 liraya kadar masa bakıyorum önerileriniz varsa yollarsanız sevinirim ben bulamadım çünkü doğru düzgün
Kastamonuda ikea malesef İnternet üzerinden bakmak lazım bahsettiğin şeyi linki varsa yolla bakayimAynı dertten bende de var. İkea danistediğin ebatlarda istediğin desenlerde masa plakaları satılıyor.Altına takıcağın ayağıda isteğine göre alıyorsun. evinde vidalıyorsun bu iş bitiyor. Hem uygun oluyor hem istediğin gibi
Hayır.Desenli veya koyu renkli bir tabla alıcaksın metal mat gri veya mat siyah ayak alacıksın oh mis. Koyu renkler tercih edersen biraz daha dekoratif olurYav hepsi de Anaokulu çocuğunun ders çalışma masası gibi![]()
Malzeme fiyatları çok pahalı 250 TL diyorHayır.Desenli veya koyu renkli bir tabla alıcaksın metal mat gri veya mat siyah ayak alacıksın oh mis. Koyu renkler tercih edersen biraz daha dekoratif olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
100*60cm bilgisayar masası masaüstü ev ofis modern yatak odası öÄrenci küçük masa çalıÅma masası tek kombinasyonu masası - AliExpress 1503
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
linki örnek olması açısından verdim. Bu masa gayet başarılı bence. Ben olsam koyu renklisini alırdım. Veya ayakların tasarımını kendin çiz git bir demirciye abi bana şu şu ölçülerde ayak kaça mal olur diceksin emin ol kendim toplarsan o masa sana daha değerli olur. kaynak işlerinden anlıyorsan bu ayakları kendin bile yapabilirsin