Neler Yeni

Masa bulamıyorum Bi bakar mısınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
görkem erdem ökten
250 liraya kadar masa bakıyorum önerileriniz varsa yollarsanız sevinirim ben bulamadım çünkü doğru düzgün

Not:büyük olsun

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Letgodan bak. Benimde masa yok yemek masasına kurdum şimdilik..

250 liraya kadar masa bakıyorum önerileriniz varsa yollarsanız sevinirim ben bulamadım çünkü doğru düzgün

Not:büyük olsun
Aynı dertten bende de var. İkea danistediğin ebatlarda istediğin desenlerde masa plakaları satılıyor.Altına takıcağın ayağıda isteğine göre alıyorsun. evinde vidalıyorsun bu iş bitiyor. Hem uygun oluyor hem istediğin gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
görkem erdem ökten
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı dertten bende de var. İkea danistediğin ebatlarda istediğin desenlerde masa plakaları satılıyor.Altına takıcağın ayağıda isteğine göre alıyorsun. evinde vidalıyorsun bu iş bitiyor. Hem uygun oluyor hem istediğin gibi
Kastamonuda ikea malesef İnternet üzerinden bakmak lazım bahsettiğin şeyi linki varsa yolla bakayim

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Yav hepsi de Anaokulu çocuğunun ders çalışma masası gibi :)

Yav hepsi de Anaokulu çocuğunun ders çalışma masası gibi :)
Hayır.Desenli veya koyu renkli bir tabla alıcaksın metal mat gri veya mat siyah ayak alacıksın oh mis. Koyu renkler tercih edersen biraz daha dekoratif olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

linki örnek olması açısından verdim. Bu masa gayet başarılı bence. Ben olsam koyu renklisini alırdım. Veya ayakların tasarımını kendin çiz git bir demirciye abi bana şu şu ölçülerde ayak kaça mal olur diceksin emin ol kendim toplarsan o masa sana daha değerli olur. kaynak işlerinden anlıyorsan bu ayakları kendin bile yapabilirsin

Son düzenleme:

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Hayır.Desenli veya koyu renkli bir tabla alıcaksın metal mat gri veya mat siyah ayak alacıksın oh mis. Koyu renkler tercih edersen biraz daha dekoratif olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

linki örnek olması açısından verdim. Bu masa gayet başarılı bence. Ben olsam koyu renklisini alırdım. Veya ayakların tasarımını kendin çiz git bir demirciye abi bana şu şu ölçülerde ayak kaça mal olur diceksin emin ol kendim toplarsan o masa sana daha değerli olur. kaynak işlerinden anlıyorsan bu ayakları kendin bile yapabilirsin
Malzeme fiyatları çok pahalı 250 TL diyor

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Top Bottom