Hawk önermiş bir arkadaş. Hawk ların kolçakları plastiktir. Bir çok kişi kırılmasından şikayetçi. XDrive modellerine de bakabilirsin. Son zamanlarda indirim oluyordu sürekli.Oyuncu koltuğu olur veya ofis koltuğu farketmez arkamı yasayabileceğin 4000₺bandında masa koltuğu
Tamamdır hocam ona da bakacağım sağolunHawk önermiş bir arkadaş. Hawk ların kolçakları plastiktir. Bir çok kişi kırılmasından şikayetçi. XDrive modellerine de bakabilirsin. Son zamanlarda indirim oluyordu sürekli.
Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum şuan bir sorun yaşamadım kilo 85Hawk önermiş bir arkadaş. Hawk ların kolçakları plastiktir. Bir çok kişi kırılmasından şikayetçi. XDrive modellerine de bakabilirsin. Son zamanlarda indirim oluyordu sürekli.
XDrive da henüz plastik kolçak görmedim. Genelde kauçuk gibi bir malzeme oluyor hem dayanıklı hem de konforlu oluyor.Tamamdır hocam ona da bakacağım sağolun
Herkeste kırılır demedim zaten. Oturma stili, kalkarken kolçaklardan destek alma vs. kırılması muhtemel bir parça. Ben şahsen 1 hafta da kırardım.Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum şuan bir sorun yaşamadım kilo 85
merhaba dostum ziodan hala memnun musunZio alabilirsin, ben aldım çok memnunum hem sağlam hem aşırı rahat. Satış sonrası destekleri de çok iyi
Evet 3 haftadır falan kullanıyorum sıkıntısı yok ve çok rahat. Sadece kolçaklar çok kaliteli değil ama iş görürmerhaba dostum ziodan hala memnun musun
4D kol mu yoksa standart kol mu kullanıyorsun? 4D kol için ekstra 599tl istiyorlar,ayrıyeten hafızalı sünger mi kullandığın yoksa standart mı? bana yardımcı olursan çok sevinirim.Evet 3 haftadır falan kullanıyorum sıkıntısı yok ve çok rahat. Sadece kolçaklar çok kaliteli değil ama iş görür
4d kol ve hafızalı süngere gerek yok bence fuzuli masraf. Benim kollar yukarı aşağı ayarlanıyo bi de kol dayama yerleri ileri geri gidiyo. Bu şekliyle yeterli bence. Tekerlekler çok sessiz, ayağı da komple metal ve baya sağlam duruyo. Ben 60 kiloyum sağlam olmasa bile sıkıntı yaşamam ama 80 90 kiloluk birine de sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Fiyatı hawka göre pahalı ama bence fiyat farkına değer.4D kol mu yoksa standart kol mu kullanıyorsun? 4D kol için ekstra 599tl istiyorlar,ayrıyeten hafızalı sünger mi kullandığın yoksa standart mı? bana yardımcı olursan çok sevinirim.
Kumaş mı amalıyım deri mi? hafızalı süngere gerek yok mu gerçekten,kullandın mı yoksa bir farkı yok mudur? Hangisini almalıyım.4d kol ve hafızalı süngere gerek yok bence fuzuli masraf. Benim kollar yukarı aşağı ayarlanıyo bi de kol dayama yerleri ileri geri gidiyo. Bu şekliyle yeterli bence. Tekerlekler çok sessiz, ayağı da komple metal ve baya sağlam duruyo. Ben 60 kiloyum sağlam olmasa bile sıkıntı yaşamam ama 80 90 kiloluk birine de sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Fiyatı hawka göre pahalı ama bence fiyat farkına değer.