Neler Yeni

Masa koltuğu önerisi

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
Bütçe
4000
Oyuncu koltuğu olur veya ofis koltuğu farketmez arkamı yasayabileceğin 4000₺bandında masa koltuğu

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,748
İsim
Orkun
Oyuncu koltuğu olur veya ofis koltuğu farketmez arkamı yasayabileceğin 4000₺bandında masa koltuğu
Hawk önermiş bir arkadaş. Hawk ların kolçakları plastiktir. Bir çok kişi kırılmasından şikayetçi. XDrive modellerine de bakabilirsin. Son zamanlarda indirim oluyordu sürekli.

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hawk önermiş bir arkadaş. Hawk ların kolçakları plastiktir. Bir çok kişi kırılmasından şikayetçi. XDrive modellerine de bakabilirsin. Son zamanlarda indirim oluyordu sürekli.
Tamamdır hocam ona da bakacağım sağolun

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Özgür
Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum şuan bir sorun yaşamadım kilo 85

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,748
İsim
Orkun
Tamamdır hocam ona da bakacağım sağolun
XDrive da henüz plastik kolçak görmedim. Genelde kauçuk gibi bir malzeme oluyor hem dayanıklı hem de konforlu oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum şuan bir sorun yaşamadım kilo 85
Herkeste kırılır demedim zaten. Oturma stili, kalkarken kolçaklardan destek alma vs. kırılması muhtemel bir parça. Ben şahsen 1 hafta da kırardım.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Zio alabilirsin, ben aldım çok memnunum hem sağlam hem aşırı rahat. Satış sonrası destekleri de çok iyi

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Evet 3 haftadır falan kullanıyorum sıkıntısı yok ve çok rahat. Sadece kolçaklar çok kaliteli değil ama iş görür
4D kol mu yoksa standart kol mu kullanıyorsun? 4D kol için ekstra 599tl istiyorlar,ayrıyeten hafızalı sünger mi kullandığın yoksa standart mı? bana yardımcı olursan çok sevinirim.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
4D kol mu yoksa standart kol mu kullanıyorsun? 4D kol için ekstra 599tl istiyorlar,ayrıyeten hafızalı sünger mi kullandığın yoksa standart mı? bana yardımcı olursan çok sevinirim.
4d kol ve hafızalı süngere gerek yok bence fuzuli masraf. Benim kollar yukarı aşağı ayarlanıyo bi de kol dayama yerleri ileri geri gidiyo. Bu şekliyle yeterli bence. Tekerlekler çok sessiz, ayağı da komple metal ve baya sağlam duruyo. Ben 60 kiloyum sağlam olmasa bile sıkıntı yaşamam ama 80 90 kiloluk birine de sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Fiyatı hawka göre pahalı ama bence fiyat farkına değer.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
4d kol ve hafızalı süngere gerek yok bence fuzuli masraf. Benim kollar yukarı aşağı ayarlanıyo bi de kol dayama yerleri ileri geri gidiyo. Bu şekliyle yeterli bence. Tekerlekler çok sessiz, ayağı da komple metal ve baya sağlam duruyo. Ben 60 kiloyum sağlam olmasa bile sıkıntı yaşamam ama 80 90 kiloluk birine de sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Fiyatı hawka göre pahalı ama bence fiyat farkına değer.
Kumaş mı amalıyım deri mi? hafızalı süngere gerek yok mu gerçekten,kullandın mı yoksa bir farkı yok mudur? Hangisini almalıyım.

Top Bottom