Neler Yeni

masa üstü bilgisayarimi yenilemek istiyorum

cifte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
memet memet
selam arkadaslar araniza yeni katildim umarim iyi vakit geciririz ve bilgi alis verisi yapariz simdiden herkese tesekkürler.
konuya gelecek olursam eski masa üstü bilgisayarimi yenilemek istiyorum ama malesef bilgim yok 10 sene önce bir arkadasim toplamisti ve simdi tekrar yenilemek istiyorum bilgisi olan ve yardimci olacak arkadas varmi.neleri almam lazim(
anakart(mainboard),islemci,ram,ssd,ekran karti,sivi sogutma,güc kaynagi v.s)

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
selam arkadaslar araniza yeni katildim umarim iyi vakit geciririz ve bilgi alis verisi yapariz simdiden herkese tesekkürler.
konuya gelecek olursam eski masa üstü bilgisayarimi yenilemek istiyorum ama malesef bilgim yok 10 sene önce bir arkadasim toplamisti ve simdi tekrar yenilemek istiyorum bilgisi olan ve yardimci olacak arkadas varmi.neleri almam lazim(
anakart(mainboard),islemci,ram,ssd,ekran karti,sivi sogutma,güc kaynagi v.s)
Bütçeyide belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirler diye düşünüyorum.

cifte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
memet memet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben yurtdisinda yasiyorum euro üzerinden hesaplamam lazim fiyatlari max 400- 500€ diye düsünüyorum.

Son düzenleme:

cifte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
memet memet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
almanya

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
ben yurtdisinda yasiyorum euro üzerinden hesaplamam lazim fiyatlari max 500€ diye düsünüyorum.
Ordada illaki hazır sistem satan yerler vardır. Kuzenim Almanya da yaşıyor 600 euroya 1660lı sistem almış bakabilirsiniz sitelere

Top Bottom