mustafak0
80+ Bronze
Dahası
Masalarınızı atar mısınız masamı değiştirmeyi düşünüyorum ilham alırım belki teşekkürler
Neden?Bunu kullanıyorum 50 lira etmez.dHepsi Home Fonksiyonel Gelincik Çalışma Masası - Beyaz Fiyatı
Hepsi Home Fonksiyonel Gelincik Çalışma Masası - Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
harbi neden bende bunu düşünüyodum güzel gözüküyorBunu kullanıyorum 50 lira etmez.dHepsi Home Fonksiyonel Gelincik Çalışma Masası - Beyaz Fiyatı
Hepsi Home Fonksiyonel Gelincik Çalışma Masası - Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Masalarınızı atar mısınız masamı değiştirmeyi düşünüyorum ilham alırım belki teşekkürler
Hiç sağlam değil ve kitaplığı göründüğü gibi uzun ve kalın değil masanın üstüne otursan kırılacak.Neden?
Aynısını ders çalışma masası olarak kullanıyorum.Bunu kullanıyorum 50 lira etmez.dHepsi Home Fonksiyonel Gelincik Çalışma Masası - Beyaz Fiyatı
Kanka bu güzelmiş de bana pahalı geldiAdore New York L Ofis Masası - Lake Beyaz Fiyatı
Adore New York L Ofis Masası - Lake Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Aynı masa olduğuna eminmiyiz ?Aynısını ders çalışma masası olarak kullanıyorum.
Gayet iyi üstüne oturuyorum 60 kg bana mısın demiyor.
Gayet de kaliteli duruyor, güzel ve sağlam montajlamak önemli.
Bunda kasayı sağ tarafa koyarsam esneme olur muAynısını ders çalışma masası olarak kullanıyorum.
Gayet iyi üstüne oturuyorum 60 kg bana mısın demiyor.
Gayet de kaliteli duruyor, güzel ve sağlam montajlamak önemli.
Katılıyorum.Berbat bir masa.
Ben anlattıkça insanlar "yoo değil" diyor ama berbat bir masa.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
tam olarak berbat olan yeri neresiBerbat bir masa.
Ben anlattıkça insanlar "yoo değil" diyor ama berbat bir masa.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle