kanka bence döşeme kaliteli bişey almıştım ama patladı niye bilmiyorum o günder beri led almıyomYapmayı düşünüyorum daha önce yapan var mı ? Neler kullandınız ?
kanka bence döşeme kaliteli bişey almıştım ama patladı niye bilmiyorum o günder beri led almıyomYapmayı düşünüyorum daha önce yapan var mı ? Neler kullandınız ?
bozuldu yani yanma gibi bişey denebilir almıyom ben korkudan artıkNasıl patladı ya ? Bildiğin pat mı yoksa bozulma anlamında mı patladı
Güzel olmuş
ben direkt evi rgb yapacam girişede hoşgeldiniz yazılı led panel yapacağımYapmayı düşünüyorum daha önce yapan var mı ? Neler kullandınız ?
ucuza güzel bir görüntü elde edebilrsin ama benim yaptığım gibi led in ucunu psu ya bağlamaya falan çalışma pc yi yakarsın :-DYapmayı düşünüyorum daha önce yapan var mı ? Neler kullandınız ?
Gayet güzel olmuş kesince renk değişim işi felan nasıl oluyor acaba kestinizmi?
ben direkt evi RGB yapacam girişede hoşgeldiniz yazılı LED panel yapacağım
ucuza güzel bir görüntü elde edebilrsin ama benim yaptığım gibi LED in ucunu PSU ya bağlamaya falan çalışma PC yi yakarsın :-D
biraz upgrade istersen direk phlips hue alırsınÇok heveslenmiştim halbuki Biraz paraya kıyıp Philips almak gerek de 500den aşağı bulamıyosun onu da.