Neler Yeni

Masaüstü Bilgisayarımı nasıl internete bağlicam

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Erdem
Merhaba beyler benim masaüstü bilgisayarım ı nasıl internete bağlıcam
Aile apartman ında oturuyorum ve modem aşağı katda bizde üsteyiz interneti nasıl bağlıcam yardımcı olurmusunuz
Anakart : A520 M K (Gigabyte(

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Anakartinda wifi destegi var mi bilmiyorum. Eger yok ise wifi adaptor alman gerekir

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
İnternet kablosu gerek . Kaç metre ise

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Ali DENİZ
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Selamlar,
Modeme kablolu ya da kablosuz olarak iki çeşitte bağlanabilirsiniz. Eğer modem ile bilgisayarınız arası kablo çekilmeye müsait ise önceliğiniz kablolu bağlantı olmalı. Herhangi bir elektrikçi, nalbur vb. den rahatlıkla temin edebilirsiniz. Uçlarını rj45 çaktırmayı unutmayın.
Eğer mümkün değil ise yukarıda arkadaşın belirttiği gibi Wi-Fi Usb Adaptör alıp bilgisayarınıza bağlayarak kablosuz yöntem ile modeme bağlanıp internete çıkış yapabilirsiniz. İyi günler dilerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar,
Modeme kablolu ya da kablosuz olarak iki çeşitte bağlanabilirsiniz. Eğer modem ile bilgisayarınız arası kablo çekilmeye müsait ise önceliğiniz kablolu bağlantı olmalı. Herhangi bir elektrikçi, nalbur vb. den rahatlıkla temin edebilirsiniz. Uçlarını rj45 çaktırmayı unutmayın.
Eğer mümkün değil ise yukarıda arkadaşın belirttiği gibi Wi-Fi Usb Adaptör alıp bilgisayarınıza bağlayarak kablosuz yöntem ile modeme bağlanıp internete çıkış yapabilirsiniz. İyi günler dilerim.
Eyw reis

Top Bottom