Neler Yeni

Masaüstü bilgisayar çıkmazı

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Evet başlık ve kategori bulamadım.
Masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve performansından da oldukça memnunum. Fakat götürememek çok koyuyor.
Arkadaşlarımın çoğu hatta sanırım hepsi laptop kullanıyor. Yolda bile oyun oynayabiliyorlar. Fakat ben arada kalıyorum. Çünkü evet, masaüstü bilgisayar kullanıyorum. Keşke laptop alsaydım diyorum ama çok geç.
Annem ve babam işte çalışıyor ve evde tek kalıyorum. Eskiden bilgisayarla oynamak 24 saat boyunca yapabileceğim bir şeydi ama artık değil. Çok sıkıcı. Bazen bilgisayarı kapatıp yatıyorum. Oyunlar genelde beni sadece sinirlendiriyor (özellikle Valorant oynamak. Bıraktım bir süre oynamayacağım.).
Bu yüzden yaz tatilimin kalanını anneannemgilde veya babaannemgilde geçirmeyi düşünüyorum. Fakat çok sorun var.
Anneannemgile gidersem havuza girebilirim (havuz en sevdiğim aktivitedir) fakat orada bilgisayar yok. İnternet aşırı derecede kötü (6mbps download 2 upload). Fakat arabayla gelicem yani bilgisayarımı da götürebilirim. Ama orada kuzenlerim var ve özellikle küçük olanı teknolojik aletlere targetlenmiş şekilde. Şöyle anlatayım, odada belki 200 tane eşya vardı ve ben Fedora kurarken flash belleği çekti. Büyük olanı ise rahat bırakmıyor. Bu arada biri 3 diğeri 1.5 yaşında.
Babaannemlere gidersem orada kimse yok. Bilgisayar ve internet yine kötü ama amcam PlayStation fanı olduğu için PS4'ü ve epey bir oyunu var. Fakat hepsi sıkıcı geliyor. Genshin Impact oynuyorum genelde ancak. Ve Gamepad ile oynamak bazı oyunlar hariç sevmediğim bir şey. Ayrıca havuz yok, deniz çok kötü.
Ama bilgisayarımı götürebilirim. Ama kırmaktan korkuyorum ve koyabileceğim bir yer yok. Ayrıca diğer eksiler de var.
8 yıllık bir GT-N5105'im var fakat tahmin edebileceğiniz gibi beni hiç tatmin edemiyor. Ve sanırım SM-E500HQ model bir telefonum var ki evet o da beni tatmin etmiyor. Bu yüzden iPad almayı düşündüm ama ben CS:GO gibi oyunlar oynamak istiyorum. Ayrıca oyunlarda dokunmatik ekranla aşırı derecede kötü oynuyorum.
Bu yüzden APU bir laptop almayı düşündüm.
Hatta linki:
Bu beni kesinlikle tatmin edebilecek bir laptop. Fakat şimdi 5000 lira vermek istemiyorum. Çünkü daha masaüstü bilgisayarıma alınacak bir M.2 SSD, HDD, mekanik klavye, PSU yükseltmesi, termal macun ve yeni bir işlemci var. Ayrıca para s*çmadığımı da belirtmek isterim.
Şu anda en iyi seçenek sanırım bilgisayarı götürmek ama işte kırma ve nasıl taşıyacağım var.
Sizce ne yapmalıyım?

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Bilgisayar oynamak istemediğini için anneannen, babaannengile gidiyorsun fakat bu seferde bilgisayar oynamak istiyorsun? Bu ne tutarsızlık.

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar oynamak istemediğini için anneannen, babaannengile gidiyorsun
Bilgisayarla oynamak istemiyorum demedim. Sadece tüm gün bilgisayarla oynamak çok sıkıcı. Ve başka aktivitem yok.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Annem ve babam işte çalışıyor ve evde tek kalıyorum. Eskiden bilgisayarla oynamak 24 saat boyunca yapabileceğim bir şeydi ama artık değil. Çok sıkıcı. Bazen bilgisayarı kapatıp yatıyorum. Oyunlar genelde beni sadece sinirlendiriyor (özellikle Valorant oynamak. Bıraktım bir süre oynamayacağım.).

Bilgisayarla oynamak istemiyorum demedim. Sadece tüm gün bilgisayarla oynamak çok sıkıcı. Ve başka aktivitem yok.
Ben yazdığın cümleden bunu anladım. Peki neden babaannengile gitmek istiyorsun anladığım kadarıyla orada havuz da yokmuş?

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,037
Üyeler
163,928