Neler Yeni

Masaüstü bilgisayar temizliği nerede yaptırılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Efe Demiral
Öncelikle Atamızı saygı ve minnetle anıyoruz. Soruma geçersek İstanbul'da yaşıyorum ve masaüstü bilgisayarımın bakımını yaptırmak istiyorum 1.5 seneyi geçti alalı nerede yaptırabilirim öneriniz var mı? kendim yapmaktan tırsıyorum.

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert Balamut
Güvenilir biri yoksa mutkaka kendin yap derim. Tirsacak bir şey yok parçaların içini açmıyorsun sonuçta. Eline bir tıraş fırçası al fırçala iyice tozlari sonra varsa eğer kompresör üfle yoksa elektrik süpürgesi ile yavaş yavaş çek tozları en son ise kuru bir bezle hafif üstünden geç. Termal macun konusuna gelince youtubede Abdullah reisin rehber videosu var çok yardımcı olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Efe Demiral
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenilir biri yoksa mutkaka kendin yap derim. Tirsacak bir şey yok parçaların içini açmıyorsun sonuçta. Eline bir tıraş fırçası al fırçala iyice tozlari sonra varsa eğer kompresör üfle yoksa elektrik süpürgesi ile yavaş yavaş çek tozları en son ise kuru bir bezle hafif üstünden geç. Termal macun konusuna gelince youtubede Abdullah reisin rehber videosu var çok yardımcı olacaktır.
kompresör ve elektrikli süpürge zarar vermez mi fanlara vs?

ceyiz43

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
yigit dogru
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayarlar oyunlar falan filan
Instagram
_ceyiz43_
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199477859105/
Discord
ceyiz43
Steam ID
76561199477859105
Discord
ceyiz43
YouTube
ceyiz43
kendin yap ama asiri detaya inmeni onermem ne zaman detaya indim o zaman bir parca elimde kaldi.

Top Bottom