Neler Yeni

Masaüstü bilgisayar temizliği

DevrimM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
DevrimMert
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Bilgisayar destek
Bilgisayarımı aldığımdan beri temizlemedim bir buçuk yıldır falan fanda çok toz biriktiğini fark ettim evimde saç kurutma makinesi falan yok mikrofiber bezle temizleyebilirmiyim veya herhangi başka bir öneriniz varmı

Mehmetefe038

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mehmet Efe
Bütün parçaları çıkar hepsini ayrı ayrı temizle hem kasayıda daha rahat temizlersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Efe Karataş
Bilgisayarımı aldığımdan beri temizlemedim bir buçuk yıldır falan fanda çok toz biriktiğini fark ettim evimde saç kurutma makinesi falan yok mikrofiber bezle temizleyebilirmiyim veya herhangi başka bir öneriniz varmı
temizle ama dikkatli ol çok bastırma anakart falan zarar görebilir birde bütün parçaları söküp temizlemen iyi olur

rapstarjustercik

80+ Bronze
Saç kurutma makinesi veya kuvvetli hava üfleyen bir alet olmadan temizlemek çok olumlu sonuç getirmez sana ve aşırı derece de yorulursun. Çünkü fan üflediğin zaman Psu'nun içindeki tozlar çıkıyor, işlemci fanındaki tozlar çıkıyor, ekran kartı için de durum böyle. Bence saç kurutma makinesi veya hava üfleyen bir makina almalısınız. Ki alamıyorsanız mecbur fırçayla bezle yapabilirsiniz (y)

Top Bottom