LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
HDD hiçbir şekilde önermiyorum sebebi ne olursa olsun. Sınırsız bütçesi olana da, 10k bütçesi olana da SSD öneriyorum.benimde niyetim o 5 6 sene belki daha fazla götürsün sonra eksik kalanları yükseltirim kafasındayım. bu arada itopya linki atabiliyor muyum hocam bir kaç şeyi değiştirdim bakabilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam kurallarda bununla alakalı bir şey bulamadım şuan ki sistemi paylaştım; Değiştirmem gereken bir şey dikkatinizi çekti mi hocam?
Aynı zamanda hdd kalsın istiyorum çünkü gereksiz ancak depolamam gereken klasörleri ve küçük oyunları onlarda tutacağım.
Hocam link paylaşmak yasak değil ama yanlış linki atmışsın ben de gözükmüyor seçtiklerin. Bu arada hepsini aynı yerden alırsan fena kazıklanırsın söyleyeyimbenimde niyetim o 5 6 sene belki daha fazla götürsün sonra eksik kalanları yükseltirim kafasındayım. bu arada itopya linki atabiliyor muyum hocam bir kaç şeyi değiştirdim bakabilir misiniz
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam kurallarda bununla alakalı bir şey bulamadım şuan ki sistemi paylaştım; Değiştirmem gereken bir şey dikkatinizi çekti mi hocam?
Aynı zamanda hdd kalsın istiyorum çünkü gereksiz ancak depolamam gereken klasörleri ve küçük oyunları onlarda tutacağım.