Masaüstü Bilgisayarı Laptop İle Takas Etmek?

Reaksiyon skoru
6,417
Değerli dostlar masaüstü pc'me görseldeki laptop takası geldi biraz araştırma yaptim işlemcisi ısınıyormuş harici olumsuz yorum görmedim sizce takas etmek mantıklı mı?

İNTEL CORE İ5 13400F İŞLEMCİ
MSİ GEFORCE RTX 4060'Tİ VENTUS 2X BLACK (16'GB OC EKRAN KARTI)
MSİ PRO H610M-E ANAKART
MSİ 500'GB SPATİUM M450 GENx4 M2-SSD
GOODRAM 2x8 16'GB IRDM X 3200'MHZ CL'16 KIRMIZI RAM
BİTFENİX NOVA MESH SE SİYAH TEMPERED GLASS ARGB USB 3.0 KASA
FSP HYDRO K PRO 600W 80+ BRONZE GÜÇ KAYNAĞI

2'K MONİTÖR + KLAVYE
4075.webp

Fiyat üzerinden karşılaştırma yapalım bence .
Normal 4070 laptoplar 50-60k arası. Resimdeki ise rog . Rog denince zaten fiyat oto 10k artıyor. Senin sistemin 5060ti 16gb versiyonu sifir alsak 40k. Uzerine monitor ve klavye eklesek . Yine laptop etmiyor .
eğer masaüstü fazla oynamiyorsan . Daha çok laptop lazımsa takas mantıklı geliyor .
Not : model hakkında bilgim yok sadece parçalara bakarak değerlendirme yapıyorum.

Top tier laptoplar zor satılıyor, bende 4060 rog vardı fan sesi olmadan oyun oynatıyordu gördüğüm en serin çalışan laptop. Ancak senin kasayı satman çok daha kolay burada önemli faktör fiyat. Laptopun ederi senin sistemin ederinin en az 5-10 üstünde olması lazım ki baş başa takas olsun.

Değerli dostlar masaüstü pc'me görseldeki laptop takası geldi biraz araştırma yaptim işlemcisi ısınıyormuş harici olumsuz yorum görmedim sizce takas etmek mantıklı mı?

İNTEL CORE İ5 13400F İŞLEMCİ
MSİ GEFORCE RTX 4060'Tİ VENTUS 2X BLACK (16'GB OC EKRAN KARTI)
MSİ PRO H610M-E ANAKART
MSİ 500'GB SPATİUM M450 GENx4 M2-SSD
GOODRAM 2x8 16'GB IRDM X 3200'MHZ CL'16 KIRMIZI RAM
BİTFENİX NOVA MESH SE SİYAH TEMPERED GLASS ARGB USB 3.0 KASA
FSP HYDRO K PRO 600W 80+ BRONZE GÜÇ KAYNAĞI

2'K MONİTÖR + KLAVYE
Alıntıyı görüntüle
Üste ne kadar istiyor ben aynı seninki gibi bi kasayı 4050li laptopla takaslamıştım

Üste ne kadar istiyor ben aynı seninki gibi bi kasayı 4050li laptopla takaslamıştım
Uste para yok kafa kafaya benden istediği sadece kasa monitör klavye monitör 2'k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Top tier laptoplar zor satılıyor, bende 4060 rog vardı fan sesi olmadan oyun oynatıyordu gördüğüm en serin çalışan laptop. Ancak senin kasayı satman çok daha kolay burada önemli faktör fiyat. Laptopun ederi senin sistemin ederinin en az 5-10 üstünde olması lazım ki baş başa takas olsun.
Laptopun fiyatına denk gelmiyor benim kasa ama ne bileyim kafam karışık ya fazla oyun oynayan biriside değilim

@Volkan:/ ne diyorsun bu işe

Son düzenleme:
Uste para yok kafa kafaya benden istediği sadece kasa monitör klavye monitör 2'k

Laptopun fiyatına denk gelmiyor benim kasa ama ne bileyim kafam karışık ya fazla oyun oynayan biriside değilim

bence kafaya makul bir teklif ama senin de beklentine bağlı tabi laptop istiyorsan düşünme bile ama kasa upgrade edeceksen laptop satmak belki bekletir öğrenci adam orta halli bir şey alıyor sonuçta üniye giderken üstün performans isteyen gezmeyen adam kasa toplar geçer hem performans hem yerinde duramayan adam güçlü laptop ister ha piyasa ve eder açısından bakarsak bence oldukça makul

bence mantıklı bir takas olur düşünme.

bence kafaya makul bir teklif ama senin de beklentine bağlı tabi laptop istiyorsan düşünme ama kasa upgrade edeceksen laptop satmak belki bekletir öğrenci adam orta halli bir şey alıyor sonuçta üniye giderken üstün performans isteyen gezmeyen adam kasa toplar geçer hem performans hem yerinde duramayan adam güçlü laptop ister ha piyasa ve eder açısından bakarsak bence oldukça makul
Oyun oynayan birisi değilim eskisi gibi yaş 29 takas teklifi yapan kişide üniversite öğrencisi ;)

Geri