DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
O laptopun sıfır fiyatı fazla olsada o kadar etmez 7.5a satman çok zor. Masaüstünü daha rahat satarsın.
Belli olmaz. Tamamen alıcının bilgisine ve çevresine göre değişir.Peki sence bu sistem bu dolar kurunda en fazla veya makul olarak kaç TL'ye satılır ? ben fiyatını 7.500 TL yaptım ama 15 gün öncesine kadar
O fiyatta dursun. 6.000 TL'nin aşağısına satmayın.Aynen öyle hem elime para geçsin küçük bir miktarda olsa kitap masrafları için hem de uygun ikinci el veya sıfır konsol alayım diyorum.
Konsol satan adam masaüstü bilgisayar takasını kabul etmedi daha sonra bu laptop aklıma gelmişti laptop teklifinde bulunmuştum 1 saat önce eğer kabul etseydi takası yapıp konsolu alacaktım hem üstüne para alırdım diye düşünüyordum ne yazık ki kabul etmedi artık satılmasını bekleyeceğim herhalde
Peki masaüstü bilgisayar kasamın fiyatı şuan ki dolar kuruna vesaire bakarsak en fazla veya makul olarak kaç TL eder ? Bunu sorma sebebim 2-3 ay öncesine kadar 5.750-6.000 fiyattan koymuştum ama 15 gün önce 7.500 - 8.000 TL fiyata çıkardım.