arasjr
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 647
- İsim
- Aras Şimşek
bilgisayarımın üsteki acma kapama duğmesinden asagı dogru kahve dokuldu baktıgımda ekran kartımın bazı noktalarında kahve sıcrama ızlerı var dı anakartıma da gelmıs olabılır bılmıyorum ama ıslemcım calısıyordu bılgısayarın dırekt gucunu kestım ve kurutma makınesıyle kuruttum ekran kartımı aynı pc ye taktıgımda goruntu vermedı ama ekran kartımı baska bır bılgısayara taktım orada da goruntu verdı ama oyunlarda kasıyordu anlamadım lutfen yardım edın ne yapmam lazım
not: ekran kartımın fanları bıle calısmıyordu harıcı bır sısteme taktım ekran kartı fanların donuyordu
kahve dokulen sısteme baska saglam bı ekran kartı taktım ama o da goruntu vermedı fakat ekran kartı fanım ve ısıgım yanıyordu ama goruntu yoktu sorun tam olarak ne cok karıstı ben anlayamadım ne yapmam gerekıyor lutfen yardım edın
lütfen yardım edınn
not: ekran kartımın fanları bıle calısmıyordu harıcı bır sısteme taktım ekran kartı fanların donuyordu
kahve dokulen sısteme baska saglam bı ekran kartı taktım ama o da goruntu vermedı fakat ekran kartı fanım ve ısıgım yanıyordu ama goruntu yoktu sorun tam olarak ne cok karıstı ben anlayamadım ne yapmam gerekıyor lutfen yardım edın
Mesaj otomatik birleştirildi:
lütfen yardım edınn