Neler Yeni

Masaüstü biligisayarım çok geç açılıyor ne yapmam lazım ?

nidawe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Doğan Recep
merhaba masa üstü bilgisayarım 2 buçuk dakikada falan açılıyor bu sıkıntı bayadır devam ediyor ama çözemedim eskiden 10 saniyede açılıyordu win 11 le alakalı olabilir mi ?
sistem özellikleri : rtx3060 asus - intel i5 12400f- 32gb ram- 2tb samsung 980 pro- msi pro H610M-B ddr4 anakart - bios ayarlarından çok anlamıyorum bios süresi 9.1 saniye
ama geç açılıyor şimdiden teşekkür ederim.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
hocam görev yöneticisinden başlangıç uygulamalarını seç. pc yi açtığında başlatılmasını istemediğin programları kapat

nidawe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Doğan Recep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onları kapattım yine denedim ama açılış süresi malesef aynı

A_M_D_C_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
AMDci
masaüstünde fazla uygulama olması, başlangıç uygulamaları, pcye virüs bulaşması, ssdnin kalitesi veya ömrünün bitmesi gibi bir sürü faktör olabilir. benim tavsiyem temiz bir format atıp öyle devam etmen. illaki hızlanma olacaktır. ssd sağlık testi yapabilirsin belki çok aktif ve yoğun kullanmaktan ssd sağlığın düşmüştür bilemiyorum. format atıp başlangıç uygulamalarını azaltman en mantıklı seçenek gibi duruyor bana.

nidawe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Doğan Recep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
masaüstünde fazla uygulama olması, başlangıç uygulamaları, pcye virüs bulaşması, ssdnin kalitesi veya ömrünün bitmesi gibi bir sürü faktör olabilir. benim tavsiyem temiz bir format atıp öyle devam etmen. illaki hızlanma olacaktır. ssd sağlık testi yapabilirsin belki çok aktif ve yoğun kullanmaktan ssd sağlığın düşmüştür bilemiyorum. format atıp başlangıç uygulamalarını azaltman en mantıklı seçenek gibi duruyor bana.
tamam teşekkürler

Top Bottom