utkuversus Cezalı 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 983 Reaksiyon skoru 713 25 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Karantina da eve gidemiyorum. Laptopum ile başbaşa kaldım. Bu sürede biraz sıkıldım ve masaüstümü düzenledim .
Karantina da eve gidemiyorum. Laptopum ile başbaşa kaldım. Bu sürede biraz sıkıldım ve masaüstümü düzenledim .
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 31,510 En İyi Cevap 17 Reaksiyon skoru 72,891 25 Mart 2020 #30 utkuversus yazmış: Karantina da eve gidemiyorum. Laptopum ile başbaşa kaldım. Bu sürede biraz sıkıldım ve masaüstümü düzenledim . Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... İnternet kafe sandım
utkuversus yazmış: Karantina da eve gidemiyorum. Laptopum ile başbaşa kaldım. Bu sürede biraz sıkıldım ve masaüstümü düzenledim . Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... İnternet kafe sandım
utkuversus Cezalı 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 983 Reaksiyon skoru 713 25 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #31 Mehmet Yılmaz yazmış: İnternet kafe sandım Devamı için tıklayın... Sen bir de masaüstünü gör. Bundaki depolamayla bu kadar .
Mehmet Yılmaz yazmış: İnternet kafe sandım Devamı için tıklayın... Sen bir de masaüstünü gör. Bundaki depolamayla bu kadar .