Neler Yeni

Masaüstü mü dizüstü mü?

beraxt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat doğan
Arkadaşlar, benim kafam karıştı. RTX 3080 Asus rog anakart işlemci ryzen 7 işlemcim var beast fruy 4 tane 32 gb ram onu satıp laptop almayi düşünüyorum RTX 4060 ryzen 7 32 GB SSD 1tb sizce hangisini alıyım laptopu istedim yere götürmek için ve rahat için almayı düşünüyorum HP nin victus markasını almayı düşünüyorum iyi midir tavsiye almak isterim?

baykemal

80+ Bronze
Masaüstü bana göre her türlü en iyisi fakat çok gezen biriyseniz veya üniversiteye gidiyorsanız dizüstü daha iyi.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Arkadaşlar, benim kafam karıştı. RTX 3080 Asus rog anakart işlemci ryzen 7 işlemcim var beast fruy 4 tane 32 gb ram onu satıp laptop almayi düşünüyorum RTX 4060 ryzen 7 32 GB SSD 1tb sizce hangisini alıyım laptopu istedim yere götürmek için ve rahat için almayı düşünüyorum HP nin victus markasını almayı düşünüyorum iyi midir tavsiye almak isterim?
seyahat ediyorsan laptop etmiyorsan masaüstü
denklem bu kadar bence

halitxct

80+ Silver
oyun perfonmansı olarak baya düşüş yaşarsın onu zaten sende biliyosundur ama seyahet ediyosan laptop en iyisi

Top Bottom