Neler Yeni

Masaüstü mü laptop mu kararsızlığı

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Beyler imzadaki sisteme sahibim bugüne kadar masaüstü sahibi olmanın hiçbir dezavantajını görmedim açıkcası hatta çok mutluyum sadece masaüstü fiyatları bu kadar artmışken bunu satıp 3050 ti + i5 11400h lı abdullah abinin storyde paylaştığı monster abra a7 v13.2.3 ü almak mantıklı olur mu ne gibi artıları eksileri olur bana yardımcı olur musunuz

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Beyler imzadaki sisteme sahibim bugüne kadar masaüstü sahibi olmanın hiçbir dezavantajını görmedim açıkcası hatta çok mutluyum sadece masaüstü fiyatları bu kadar artmışken bunu satıp 3050 ti + i5 11400h lı abdullah abinin storyde paylaştığı monster abra a7 v13.2.3 ü almak mantıklı olur mu ne gibi artıları eksileri olur bana yardımcı olur musunuz
sistemini koyduğun an satılcak diye bir şey olmadığı için sen satana kadar onların da fiyatı artabilir sana kalmış ben üni , iş vs kullanmıcaksam laptop almazdım

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistemini koyduğun an satılcak diye bir şey olmadığı için sen satana kadar onların da fiyatı artabilir sana kalmış ben üni , iş vs kullanmıcaksam laptop almazdım
letgoya atmıştım sistemi bi teklif geldi ben de fiyatları araştırdım bahsettiğim laptoba kafa kafaya denk geliyor beni endişelendiren kısmı ısınma ve performans düşüşleri

Onurkotlutok05

80+ Gold
Bence sistemin laptopdan daha çok performans veriyordur, eğer üni iş falan yoksa hiç bulaşma bence

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hazır indirim bulmuşken eski masaüstü yerine sıfır laptop almak karlı mı diye düşünmüştüm ama fikrimi oturttunuz teşekkürler masaüstünde kalmaya karar verdim

Top Bottom