Neler Yeni

Masaüstü mü Laptop mu

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Selam Arkadaşlar. Ben Uçak Bakım'da okuyorum ve ileride Uçak Mühendisi olacağım İnşaAllah. Bana Lise'de, Üniversite'de ve çalışma hayatımda PC üzerinden bir şeyler yapacağız mı tam bilmiyorum. Eğer yapacaksak ne yaparız ve Laptop mu yoksa Masaüstü PC mi daha çok lazım olur. (Ben Masaüstü PC almaktan yanayım)

Onurkotlutok05

80+ Gold
Selam Arkadaşlar. Ben Uçak Bakım'da okuyorum ve ileride Uçak Mühendisi olacağım İnşaAllah. Bana Lise'de, Üniversite'de ve çalışma hayatımda PC üzerinden bir şeyler yapacağız mı tam bilmiyorum. Eğer yapacaksak ne yaparız ve Laptop mu yoksa Masaüstü PC mi daha çok lazım olur. (Ben Masaüstü PC almaktan yanayım)
Üniversite için laptop ev kullanıcıdan masaüstü

Ahmet.75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Yılmaz
Üniversitede kullanman gerekebilir. O yüzden leptop almanı öneririm. Ama evde kullanıcam diyorsan masaüstü performansda önde olur.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Antalyadaki uçak bakım lisesinde mi okuyorsun:D?

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
En sevdiğim soru :) kişiden kişiye değişir eğer her yere götüreceksen laptop tabikide ama serin bir laptop olmalı helede lise ve üniversitede kullanacaksanız yani uzun ömürlü bir şey istiyorsanız kesinlikle serin bir şey alın mesela monster almayın :)

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tamamen kullanım alanına göre bir tercih. Üniversitede sürekli bir yerlere gittiğim için yanımda taşımam gerekiyordu. Onun için laptop almıştım. Mezun olduğum gün de satıp masaüstüne geçtim.

ThE LoSt

80+ Gold
Taşınabilirlik sizin için önemli ise laptop hayır daha çok durağan bir hayat beni bekliyor der iseniz masaüstü

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Okula gitmiştim orada farklı farklı yerlere gidecekler falan demişti örneğin; Diyarbakır. O zaman bana laptop daha çok lazım olur değil mi ve laptoplarda AMD işlemci mi yoksa İntel mi

Top Bottom