Ahmet Küpecik
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Bilgisayarımı açtığımda normal masaüstü geldi tam herhangi bir uygulamayı açtığımda ya da açmadığımda pc donup kalıyor lütfen yardım edermisiniz
Windows kurtarma menüsünde gayet sıkıntısız çalışıyor ama açılıyor masaüstünde 3 dk sonra sadece msuse hareket ediyorIşlemci temasızlık yaşıyorsun bir ihtimal kasanin icini acıp kontrol et derim eger oda olmassa harddisk tam yerine oturmamıştır kontrol et 2 parçayıda
Bilgisayar Windows kurtarma bölümündeyken sorunsuz çalışıyor ama normal şekilde giriş yaparken açıldıktan 3 dk sonra donup kalıyor sadece msuse hareket ediyorBu tarz sorunlar işlemciden oluyor bütün parçaları kontrol et temassızlık olabilir.
format atmayı dene derim ?Windows kurtarma menüsünde gayet sıkıntısız çalışıyor ama açılıyor masaüstünde 3 dk sonra sadece msuse hareket ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgisayar Windows kurtarma bölümündeyken sorunsuz çalışıyor ama normal şekilde giriş yaparken açıldıktan 3 dk sonra donup kalıyor sadece msuse hareket ediyor
Nasıl atılıcak anlata bilirmisinformat atmayı dene derim ?
Sistem hata ayıklama yapdım hata bulunamadıİlk başta kasayı kabloları kontrol et bir sıkıntı yoksa sistem hata ayıklama yapabilirsin.
Biraz anlatırsınız nasıl geri yükleme yapıcamO zaman güvenli mod ile açıp sistem geri yükleme yapmayı dene bir de bakalım.
bilgisayarın tam olarak açıldığında görev yöneticisini kontrol edip işlemcinin veya hdd nin ne kadar kullanıldığına bak eğerki ikisinden birisi %90 ve üzerinde kullanılıyosa bilgisayarında herhangi bi şey yapman çok zor olacaktır.Bilgisayarımı açtığımda normal masaüstü geldi tam herhangi bir uygulamayı açtığımda ya da açmadığımda pc donup kalıyor lütfen yardım edermisiniz
Pc açıldığı nın 3 dk sonra do UP kalıyor ama safe modda bakıp geri bildireceğimbilgisayarın tam olarak açıldığında görev yöneticisini kontrol edip işlemcinin veya hdd nin ne kadar kullanıldığına bak eğerki ikisinden birisi %90 ve üzerinde kullanılıyosa bilgisayarında herhangi bi şey yapman çok zor olacaktır.