Masaüstü PC Donup Kalıyor

Nasıl atılıcak anlata bilirmisin
evde ve ya arkadışında flash varsa içine format indir yaz googlede var zaten videoları 5 dkını almaz flashın içine yazmak format indirmen lazım kendi pcnde indiremezsin zaten internet cafelere git atar içine sonra kasaya takıp biosu açıp ordan atabilirsin düzelcektir eminim :)

Windows kurtarma menüsünde gayet sıkıntısız çalışıyor ama açılıyor masaüstünde 3 dk sonra sadece msuse hareket ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayar Windows kurtarma bölümündeyken sorunsuz çalışıyor ama normal şekilde giriş yaparken açıldıktan 3 dk sonra donup kalıyor sadece msuse hareket ediyor
Aynı sorun benim laptopumda da vardı HDD değiştirdim düzeldi.

Aynı sorun benim laptopumda da vardı HDD değiştirdim düzeldi.
Ben hızlı şekilde görev yöneticisine bastım ve cpu nun %100 kullanıldığını gördüm bunu kullanan 2 anti virüs uygulamsdı onlsrı dildim düzeldi ama abi şimdide ya internet bağlı yada bağlı internet yok diyor internete giremiyorum olmasına rağmen

evde ve ya arkadışında flash varsa içine format indir yaz googlede var zaten videoları 5 dkını almaz flashın içine yazmak format indirmen lazım kendi pcnde indiremezsin zaten internet cafelere git atar içine sonra kasaya takıp biosu açıp ordan atabilirsin düzelcektir eminim :)
Ben hızlı şekilde görev yöneticisine bastım ve cpu nun %100 kullanıldığını gördüm bunu kullanan 2 anti virüs uygulamsdı onlsrı dildim düzeldi ama abi şimdide ya internet bağlı yada bağlı internet yok diyor internete giremiyorum olmasına rağmen

İlk başta kasayı kabloları kontrol et bir sıkıntı yoksa sistem hata ayıklama yapabilirsin.

Bu tarz sorunlar işlemciden oluyor bütün parçaları kontrol et temassızlık olabilir.

bilgisayarın tam olarak açıldığında görev yöneticisini kontrol edip işlemcinin veya hdd nin ne kadar kullanıldığına bak eğerki ikisinden birisi %90 ve üzerinde kullanılıyosa bilgisayarında herhangi bi şey yapman çok zor olacaktır.

Geri