Masaüstü pc ethernet kablosu takılı ama internet yok

Reaksiyon skoru
3
Merhaba dostlar pc ye ethernet kablosu takili lakin internet gozukmuyor kablo ve modem duzgun calisiyor internette sorun yok baska pcde denedim calisiyor drivler lari kurdum herseyi kurdum windows update yaptim hala ayni kafayi yicem sorun ne olabilir

Düzgün takılı olduğuna emin misin hem modeme hem de pcne. O da olmazsa temiz format

Evet duzgun takili herseyi denedim laptopda calisiyor masaustudns calismiyor format atiyorum yine ayni

Evet duzgun takili herseyi denedim laptopda calisiyor masaustudns calismiyor format atiyorum yine ayni
eternet giriş kısmı arızalı olabilir mi
Laptopta aynı eternetle çalışıyorsa sorun ya ordadır ya yazılımdadır
driverları kurduysan driver booster kullan o çözebilir

Ağ bağdaştırıcısında sıkıntı vardır. Harici usb ile takılan lan portlu hub al veya alfais marka gibi ucuz ama normal çalışan ağ bağdaştırıcısı al.

Ağ bağdaştırıcısında sıkıntı vardır. Harici usb ile takılan lan portlu hub al veya alfais marka gibi ucuz ama normal çalışan ağ bağdaştırıcısı al.
Link atma sansin varmi bi tane bakabilir miyjm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eternet giriş kısmı arızalı olabilir mi
Laptopta aynı eternetle çalışıyorsa sorun ya ordadır ya yazılımdadır
driverları kurduysan driver booster kullan o çözebilir
Arizaliysa ne yapmam gerek nasi anlarim driver booster suruculeri guncelledim hala ayni

Link atma sansin varmi bi tane bakabilir miyjm

Arizaliysa ne yapmam gerek nasi anlarim driver booster suruculeri guncelledim hala ayni

Ben harici olanını dark marka almıştım 5 ayda bozuldu pişman oldum. Ugreen daha kalitelidir.

Yanlış driver yüklemiş olabilir misiniz?
Ağ sıfırlama yapın.
Ethernet sağ tık özellikler. Tcp/ipv42deb dns girerek deneyin.
Aygıt yöneticisinden; cihazı kaldır deyip, yeniden başlatın. Driver yükleyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,935
Üyeler
175,133
Son üye
Keremç41677
Geri