yusufduymayan
80+
- Reaksiyon skoru
- 70
O ne knk bilmiyorum hiçkablo uçları oksitlenme yapmış olabilir rj45 çakıcı alıp tekrar çak düzelmezse buradayım
Ara aparat ise var o zatenkablo uçları oksitlenme yapmış olabilir rj45 çakıcı alıp tekrar çak düzelmezse buradayım
İnternetten rj45 nasıl çakılır diye yaz çıkar.O ne knk bilmiyorum hiç
Başka bir PC de her hangi bir problem olmadı ayni kablo ileİnternetten rj45 nasıl çakılır diye yaz çıkar.
Sırayı bulamazsan da şöyle yeşil beyaz-yeşil-mavi beyaz-kahverengi-kahverengi beyaz-mavi oluyor genelde.
O zaman pc inde hamachi vb. gibi yazılım var mı? Ayriyeten kendi bilgisayarına başka kablo takınca da aynı durum var mı yoksa sadece o kablo ile mi oluyor?Başka bir PC de her hangi bir problem olmadı ayni kablo ile
Başka kablo deneme şansım yok şuan içinO zaman pc inde hamachi vb. gibi yazılım var mı? Ayriyeten kendi bilgisayarına başka kablo takınca da aynı durum var mı yoksa sadece o kablo ile mi oluyor?
Hamachi bilmemde goodbydpi varO zaman pc inde hamachi vb. gibi yazılım var mı? Ayriyeten kendi bilgisayarına başka kablo takınca da aynı durum var mı yoksa sadece o kablo ile mi oluyor?
O zaman aklıma bir şey gelmiyor kb.Başka kablo deneme şansım yok şuan için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hamachi bilmemde goodbydpi var
knk konu dışı ama metin2 felan oynadın mı hiç DEMASYALI nicki ileO zaman aklıma bir şey gelmiyor kb.
Boldest falan akıyordum bir zamanlar hayrolsun kardomknk konu dışı ama metin2 felan oynadın mı hiç DEMASYALI nicki ile
bi arkadaş DEMASYALI nicki ile metin2 oynuyordu daBoldest falan akıyordum bir zamanlar hayrolsun kardom
Adımı çalmış benim boldestte ki adım şaman yalayandı ama o nicki de canım çekmedi değil yani.bi arkadaş DEMASYALI nicki ile metin2 oynuyordu da
nicki çaldım helal et yeni metin2 ye başlarsam şamanyalayan alacamAdımı çalmış benim boldestte ki adım şaman yalayandı ama o nicki de canım çekmedi değil yani.