Neler Yeni

Masaüstü PC için akım korumalı priz tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Luffy
Arkadaslar hazır sistemim 850 watt ve ona yakın bir watt harcıyor ve 57 inçlik 4k monitörüm var o da saatte 100 civarı watt tüketiyor bu ikisini aynı prize takicam o yüzden güçlü ve erimiyecek bır priz lazim önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Tekin Ayber
Hiç bir işe yaramaz, hele hele klima da işin içine girerse asla beslemez...

Ups almalısın ve bilgisayarı sadece ups ye bağla, monitörü de bağla ama klimayı istediğin başka bir prize bağlayabilirsin. Önemli olan pc.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Luffy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç bir işe yaramaz, hele hele klima da işin içine girerse asla beslemez...

Ups almalısın ve bilgisayarı sadece ups ye bağla, monitörü de bağla ama klimayı istediğin başka bir prize bağlayabilirsin. Önemli olan pc.
Knk peki upsu ve klimayı aynı prize takarsak? 2 tane farklı çekme imkanım yokta yer sıkıntıli öyle diyim olacağım odada sadece bir tane duvar prizi var upsu ona bağlayabilsrydim güzel olurdu ama erir mi erimez mi bilmiyorum diğer başka bir kablolu priz alıcam onuda monitör ve klimaya bağlicam ve kaliteli erimeyecek patlamicak bir kaliteli ups lazım işimi görecek en F/P olanı ariyorum

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Tekin Ayber
Klima için ups olmaz hele hele klima yüksek akım çeken güçlü bi şey ise hiç olmaz. Onlar için ayrı bi önlem almaya bence gerek yok, klima kaliteli bi şey ise zaten kendi kendini koruyacaktır. Yapacak bi şey yok...

Top Bottom