Merhabalar. Anakartımda Wifi desteği yok. Bunun için birçok farklı türde cihaz var gibi. Ping sorunu yaşamamamak, internet paketimle aynı hızı alabilmek, ethernet kablosuna yakın bir performans alabilmek için ne türde bir şey almalıyım? Bütçe 500 tl
Türknet fiber 100mbps paketi. Ethernet ile 105-110 arası download, 8-9 arası upload alıyoruminternet paketiniz nedir?
Merhabalar. Anakartımda Wifi desteği yok. Bunun için birçok farklı türde cihaz var gibi. Ping sorunu yaşamamamak, internet paketimle aynı hızı alabilmek, ethernet kablosuna yakın bir performans alabilmek için ne türde bir şey almalıyım? Bütçe 500 TL
sanırım kart şeklinde anakarta takılanları da oluyor. usbden pek farkı yok mu yoksa bu fiyata mı o tarzda yok
fibere geçmediğiniz sürece derken gigafibere mi demek istediniz? ayrıca adaptörlerin özelliklerinde olan mbps kısmı internet hızı desteğini mi yansıtıyor yoksa başka bir şey mi? baya 1000 mbps üstü olan ürün var da. internetim 100 olduğu için 1000lik almamın mantığı yok mu onu soracaktım
fibere geçmediğiniz sürece işini rahatlıkla görebilecek bir ürün. ama unutmayın ki hiç bir wifi cihazı kablo kadar güzel değildir.
hocam evet, desteklediği internet hızını yansıtıyor. çoğu üründe 1000 mbps yazdığına bakmayın. çoğu kalitesiz dandik ürünler, fazlaca kopma sorunu vesaire yaşatacaktır. 1000 mbps bir internete geçmediğiniz sürece 1000 mbps bir adaptöre boşa para vermenize gerek yok. ama dediğim gibi 1000 mbps internetiniz olursa kablo kullanmak en sağlıklısı olacaktır.sanırım kart şeklinde anakarta takılanları da oluyor. usbden pek farkı yok mu yoksa bu fiyata mı o tarzda yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
fibere geçmediğiniz sürece derken gigafibere mi demek istediniz? ayrıca adaptörlerin özelliklerinde olan mbps kısmı internet hızı desteğini mi yansıtıyor yoksa başka bir şey mi? baya 1000 mbps üstü olan ürün var da. internetim 100 olduğu için 1000lik almamın mantığı yok mu onu soracaktım