Neler Yeni

Masaüstü PC için Wifi önerisi

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
Merhabalar. Anakartımda Wifi desteği yok. Bunun için birçok farklı türde cihaz var gibi. Ping sorunu yaşamamamak, internet paketimle aynı hızı alabilmek, ethernet kablosuna yakın bir performans alabilmek için ne türde bir şey almalıyım? Bütçe 500 tl

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Merhabalar. Anakartımda Wifi desteği yok. Bunun için birçok farklı türde cihaz var gibi. Ping sorunu yaşamamamak, internet paketimle aynı hızı alabilmek, ethernet kablosuna yakın bir performans alabilmek için ne türde bir şey almalıyım? Bütçe 500 TL

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sanırım kart şeklinde anakarta takılanları da oluyor. usbden pek farkı yok mu yoksa bu fiyata mı o tarzda yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

fibere geçmediğiniz sürece işini rahatlıkla görebilecek bir ürün. ama unutmayın ki hiç bir wifi cihazı kablo kadar güzel değildir.
fibere geçmediğiniz sürece derken gigafibere mi demek istediniz? ayrıca adaptörlerin özelliklerinde olan mbps kısmı internet hızı desteğini mi yansıtıyor yoksa başka bir şey mi? baya 1000 mbps üstü olan ürün var da. internetim 100 olduğu için 1000lik almamın mantığı yok mu onu soracaktım

Emrullah9

80+
sanırım kart şeklinde anakarta takılanları da oluyor. usbden pek farkı yok mu yoksa bu fiyata mı o tarzda yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

fibere geçmediğiniz sürece derken gigafibere mi demek istediniz? ayrıca adaptörlerin özelliklerinde olan mbps kısmı internet hızı desteğini mi yansıtıyor yoksa başka bir şey mi? baya 1000 mbps üstü olan ürün var da. internetim 100 olduğu için 1000lik almamın mantığı yok mu onu soracaktım
hocam evet, desteklediği internet hızını yansıtıyor. çoğu üründe 1000 mbps yazdığına bakmayın. çoğu kalitesiz dandik ürünler, fazlaca kopma sorunu vesaire yaşatacaktır. 1000 mbps bir internete geçmediğiniz sürece 1000 mbps bir adaptöre boşa para vermenize gerek yok. ama dediğim gibi 1000 mbps internetiniz olursa kablo kullanmak en sağlıklısı olacaktır.

Top Bottom